Setari Cookie-uri

Iarna in Gran Canaria si Tenerife

Insulele primaverii vesnice, cum sunt denumite, atrag intotdeauna o multime de vizitatori in special datorita ospitalitatii si diversitatii culturale.

”Insulele primaverii vesnice”, cum sunt denumite, atrag intotdeauna o multime de vizitatori in special datorita ospitalitatii si diversitatii culturale.

Gran Canaria reprezinta visul oricarui turist. Sudul ii rasfata pe vizitatori cu plaje infinite si o mare de o claritate nebanuita. Infrastructura extraordinara dedicata turistilor pe Coasta Meloneras, Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín si Puerto Mogán – denumita si Venetia Sudului – contribuie la indeplinirea tuturor dorintelor turistilor: adevaratul sentiment de vacanta. In nordul insulei, turistii se pot bucura de o vegetatie luxurianta.

Terenul de langa vulcanul Pico de las Nieves este o destinatie ideala pentru cei pasionati de trekking si mountainbike. O plimbare romantica pe plaja, Paseo de las Canteras, din Las Palmas este de neuitat.

Citește și:

A doua destinatie, Santa Cruz de Tenerife, este capitala celei mai mari insule canare care ii ademeneste pe vizitatori in fiecare an prin carnavalul asemanator cu cel de la Rio. Iubitorii de cultura pot vizita partea veche a orasului, muzeele si galeriile.

Atractiile in afara zidurilor orasului sunt Orotava-Tal si Loro Park, un loc ce nu trebuie ratat, si nu doar de cei mici – poti vedea cea mai mare crescatorie de papagali din lume. Vrea cineva sa faca baie in Atlantic? Aici apa are 20 de grade chiar si in luna decembrie, deci nu este de mirare faptul ca Tenerife este o destinatie de top.

Germanwings aduce toti turistii pe timp de iarna in insulele Canare. Incepand cu 25 octombrie, in fiecare duminica la ora 8.00 un Airbus A319 de 150 de locuri pleaca de pe Koln/Bonn si aterizeaza la 11.50 in Tenerife. Zborul de intoarcere este la ora 12.45, ajungand in metropola de pe Rin la 18.15.

Citește și:

De pe Koln/Bonn spre Las Palmas zborurile incep din data de 31 octombrie 2009, in fiecare sambata la ora 8.55, cu sosire la 12.45. Zborul de intoarcere este programat pentru ora 13.35, cu sosire la 19.05 pe Koln/Bonn. Germanwings ofera legaturi optime si pentru zborurile din Berlin sau Hambrug catre Las Palmas. Iar tu poti face escala in Koln si poti vizita si Germania cu acest pretext!

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.