S-a lansat Litoralul ieftin - Litoralul pentru toti

Vacantele pe litoralul romanesc pot fi acum mai ieftine daca le achizitionati de la agentiile de turism implicate in program si daca faceti compromisul sezonului. Litoralul pentru toti este o initiativa a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea turismului de pe Litoral. In prezent exista aproximativ 2500 de locuri de cazare, mai ieftine, puse la dispozitia agentiilor de turism membre ANAT. Acestea, le repun in vanzare creand astfel turistilor posibilitatea de a achiztiona vacante mai ieftine pentru aceasta vara, pe segmentul intern. Initiativa, materializata prin reducerea costurilor de cazare, are ca scop promovarea turismului intern si, in special, a celui de pe litoralul romanesc.

Vacantele pe litoralul romanesc pot fi acum mai ieftine daca le achizitionati de la agentiile de turism implicate in program si daca faceti compromisul sezonului. “Litoralul pentru toti” este o initiativa a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea turismului de pe Litoral. In prezent exista aproximativ 2500 de locuri de cazare, mai ieftine, puse la dispozitia agentiilor de turism membre ANAT. Acestea, le repun in vanzare creand astfel turistilor posibilitatea de a achiztiona vacante mai ieftine pentru aceasta vara, pe segmentul intern. Initiativa, materializata prin reducerea costurilor de cazare, are ca scop promovarea turismului intern si, in special, a celui de pe litoralul romanesc.

Astfel, in perioada 4 mai – 16 iunie 2008, exista aproximativ 2500 de locuri de cazare la hoteluri de doua, trei si patru stele din aproape toate statiunile litoralului romanesc. Listele cu oferta de cazare pot fi gasite aici . De retinut este ca aceste pachete (in marea lor parte cu o durata de sase nopti de cazare) se achizitioneaza numai prin intermediul agentiilor de turism.

Retail jobs

Preturile variaza in functie de perioada, statiune si numarul de stele

Cele mai multe oferte incluse in program sunt pentru statiunea Mamaia dar exista si pachete de cazare in Costinesti, Neptun, Eforie, Cap Aurora, Jupiter –chiar si statiunea Vama Veche figureaza cu o astfel de oferta.

Preturile se situeaza intre 360 de lei (tarif/de persoana practicat pentru un sejur de sase nopti la un hotel de patru stele din Mamaia) si 129 de lei (pretul pentru sase nopti de cazare la un hotel de doua stele din Vama Veche).

Astfel, in Mamaia, la un hotel de trei stele, pretul pentru sase nopti de cazare (cu mic dejun inclus) este de 320 de lei de persoana. In statiunea Costinesti, la o pensiune de doua stele, veti plati 150 de lei pentru sase nopti de cazare in perioada 4 mai – 16 iunie.

Fiecare dintre aceste oferte au o anumita perioada de aplicabilitate. Astfel, aceste reduceri – prevazute de programul “Litoralul pentru toti” – vor fi practicate numai pana la data de 16 iunie 2008.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri