Setari Cookie-uri

Foto-Tur in Delta Dunarii

In aceasta vara fotograful Mihai Moiceanu organizeaza doua expeditii de descoperire a unuia dintre cele mai frumoase habitaturi salbatice din Europa: Delta Dunarii.

In aceasta vara fotograful Mihai Moiceanu organizeaza doua expeditii de descoperire a unuia dintre cele mai frumoase habitaturi salbatice din Europa: Delta Dunarii.

Pentru fotografi, Delta reprezinta paradisul pasarilor dar si o destinatie ideala pentru realizarea fotografiilor de peisaj.

Fototurul are un program si destinatii special alese, tinand cont de specificitatea activitatii.

delta dunarii Trezirea cu noaptea-n cap pentru o fotografie la rasarit sau intarzierea pe balta pentru ultimele raze de soare vor fi doar o parte din ingredientele pregatite.

26-29 iunie 2008 "Descoperirea Deltei"

Este un fototur de descoperire a Deltei, in cadrul caruia participantii vor putea fotografia canalele pitoresti, pline de vegetatie, la bordul unei barci cu motor dar si stand la panda pe grindurile deltei.

Cei prezenti vor avea oportunitatea sa invete trucurile necesare fotografierii pasarilor, cum se realizeaza peisaje spectaculoase in delta sau portrete de pescari.

Citește și:

21-24 august 2008 "Delta salbatica"

Tintele acestui fototur sunt particularitatile Deltei Dunarii, salbaticia si abundenta vietii salbatice. Pentru cei interesati sa imbine aventura cunoasterii cu placerea fotografiatului aceasta expeditie este prilejul ideal.

Proiectul se adreseaza atat fotografilor incepatori cat si celor avansati ce vor sa invete sau sa se perfectioneze in tehnica si arta fotografica.

Detalii si inscrieri la www.phototour.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.