Kudika
23 Iunie 2008

In aceasta vara fotograful Mihai Moiceanu organizeaza doua expeditii de descoperire a unuia dintre cele mai frumoase habitaturi salbatice din Europa: Delta Dunarii.

In aceasta vara fotograful Mihai Moiceanu organizeaza doua expeditii de descoperire a unuia dintre cele mai frumoase habitaturi salbatice din Europa: Delta Dunarii.

Escapada in cuplu: cele mai frumoase orase din Europa de vazut in doi

Pentru fotografi, Delta reprezinta paradisul pasarilor dar si o destinatie ideala pentru realizarea fotografiilor de peisaj.

Fototurul are un program si destinatii special alese, tinand cont de specificitatea activitatii.

delta dunariiTrezirea cu noaptea-n cap pentru o fotografie la rasarit sau intarzierea pe balta pentru ultimele raze de soare vor fi doar o parte din ingredientele pregatite.

26-29 iunie 2008 "Descoperirea Deltei"

Este un fototur de descoperire a Deltei, in cadrul caruia participantii vor putea fotografia canalele pitoresti, pline de vegetatie, la bordul unei barci cu motor dar si stand la panda pe grindurile deltei.

Cei prezenti vor avea oportunitatea sa invete trucurile necesare fotografierii pasarilor, cum se realizeaza peisaje spectaculoase in delta sau portrete de pescari.

21-24 august 2008 "Delta salbatica"

Tintele acestui fototur sunt particularitatile Deltei Dunarii, salbaticia si abundenta vietii salbatice. Pentru cei interesati sa imbine aventura cunoasterii cu placerea fotografiatului aceasta expeditie este prilejul ideal.

Proiectul se adreseaza atat fotografilor incepatori cat si celor avansati ce vor sa invete sau sa se perfectioneze in tehnica si arta fotografica.

Detalii si inscrieri la www.phototour.ro

Traieste magia sarbatorilor: Targurile de Craciun fermecate din Europa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: