Setari Cookie-uri

Litoralul pentru toti - mai ieftin pana pe 15 octombrie

Incepand cu 1 septembrie turistii se pot bucura de ofertele din prgramul Litoralul pentru toti. Ca si in primavara, mii de turisti pot opta pentru unul dintre pachetele puse in vanzare de catre agentiile membre ANAT. Programul se desfasoara intre 1 septembrie si 15 octombrie si poate fi accesat de catre orice persoana pe principiul primul venit, primul servit. Tarifele mai mici, practicate de hotelieri doar prin intermediul acestui program, atrag de obicei extrem de multi doritori asa ca recomandarea noastra este sa va grabiti daca doriti achizitionarea unui astfel de pachet.

Incepand cu 1 septembrie turistii se pot bucura de ofertele din prgramul “Litoralul pentru toti”. Ca si in primavara, mii de turisti pot opta pentru unul dintre pachetele puse in vanzare de catre agentiile membre ANAT. Programul se desfasoara intre 1 septembrie si 15 octombrie si poate fi accesat de catre orice persoana – pe principiul primul venit, primul servit. Tarifele mai mici, practicate de hotelieri doar prin intermediul acestui program, atrag de obicei extrem de multi doritori asa ca recomandarea noastra este sa va grabiti daca doriti achizitionarea unui astfel de pachet.

Peste 3500 de locuri de cazare sunt disponibile, in 15 hoteluri clasificate cu una, doua sau trei stele, din statiunile Mamaia, Eforie, Jupiter, Neptun, Venus si Mangalia.

Asociatia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului “Litoral” a lansat cea de-a treia editie a programului “Litoralul pentru toti”, cel mai atractiv program dedicat turistilor. Acesta va incepe cu data de 01 septembrie si are o data finala estimata pentru 15 octombrie.

Citește și:

Datorita semnalelor primite din partea agentiilor de turism si a turistilor, pentru editia din acasta toamna a programului, s-a decis extinderea acestei editii a programului pana pe data de 15 octombrie 2008.
Programul “Litoralul pentru Toti” se remarca, din nou, printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la 1* la 4 *.

Tarifele pentru aceasta editie sunt urmatoarele:

( 01.09 – 15.10. 2008 - sejur 6 nopti)

Hotel 4* cu mic dejun : 465 lei
Hotel 3* cu mic dejun : 240 - 340 lei
Hotel 3* fara mic dejun : 189 lei
Hotel 2* cu mic dejun : 159 lei
Hotel 1* fara mic dejun : 129 lei

Promovarea programului va fi realizata de catre Asociatia LITORAL si de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - ANAT, iar listele actualizate se vor regasi pe site-urile www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro. Oferta se valorifică numai prin agentiile de turism membre ANAT.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.