De astazi, oferte speciale pentru statiunile balneare!

In perioada 1 octombrie ľ 15 decembrie patronatul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) pune la dispozitia turistilor interesati, mai multe pachete de tratament sau refacere in statiunile balneare romanesti. Preturile, pornind de la 200 de lei si 650 de lei - in functie de durata si hotel, sunt cele mai mici de pe piata. Ofertele se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, fiind menite sa valorifice locurile disponibile din statiunile balneare.

In perioada 1 octombrie – 15 decembrie patronatul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) pune la dispozitia turistilor interesati, mai multe pachete de tratament sau refacere in statiunile balneare romanesti. Preturile, pornind de la 200 de lei si 650 de lei - in functie de durata si hotel, sunt cele mai mici de pe piata. Ofertele se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, fiind menite sa valorifice locurile disponibile din statiunile balneare.

Programul promovat de ANAT si agentiile partenere se deruleaza pe doua coordonate:

DECADA BALNEARA, program de 1o zile, 9 nopti de cazare cu pensiune completa, minim 7 zile tratament si o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale, la urmatoarele tarife/pachet:

• 650 lei/pers. cu TVA inclus, pentru 1 loc in camera dubla, in hotel de 2 stele;
• 750 lei/pers cu TVA inclus, pentru 1 loc in camera dubla, in hotel de 3 stele.

Retail jobs

Statiunile participante la acest program sunt: Turda, Covasna, Praid, Sinaia, Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata si Saturn.

O SAPTAMANA DE REFACERE IN STATIUNILE BALNEARE, program de 7 zile sejur, 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri/zi, cu o consultatie medicala initiala pe baza recomandarii medicale, la urmatoarele tarfife/pachet, pentru 1 loc in camera dubla:

• pentru hotel 1 stea : 200 RON/pers cu TVA inclus
• pentru hotel 2 stele : 270 RON/pers cu TVA inclus
• pentru hotel 3 stele : 330 RON/pers cu TVA inclus.

Mai multe detalii despre aceste oferte puteti gasi aici.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri