Setari Cookie-uri

2 Revelioane intr-o singura vacanta!

In principiu, daca ai bani poti imblanzi si timpul. Se pare ca nu numai in principiu pentru ca Revelionul pe mapamond tine in total 13 ore este suficient sa te urci intr-un avion si sa inchini un al doilea pahar de sampanie pentru un an la fel de nou ca cel de dinainte. Vacanta este una excentrica si destul de scumpa dar de cate ori in viata vei avea ocazia sa treci intr-un Nou An de doua ori in aceeasi noapte?

In principiu, daca ai bani poti imblanzi si timpul. Se pare ca nu numai in principiu… pentru ca Revelionul pe mapamond tine in total 13 ore este suficient sa te urci intr-un avion si sa inchini un al doilea pahar de sampanie pentru un an la fel de nou ca cel de dinainte. Vacanta este una excentrica si destul de scumpa… dar de cate ori in viata vei avea ocazia sa treci intr-un Nou An de doua ori in aceeasi noapte?

Primii care vor intra in anul 2009 vor fi locuitorii din insulele Kiribati situate in Oceanul Pacific, pe linia ecuatorului. Cincisprezece minute mai tarziu, adica la ora 12.15 (ora Romaniei) locuitorii insulelor din Noua Zeelanda vor bea sampanie iar australienii se vor imbratisa abia la ora 15.00, ora Romaniei. Ultimii care vor intra in Noul An vor fi cei din Honolulu, Tahiti si cei care locuiesc in Samoa Americana. Ei vor lansa artificiile abia la ora 13.00 - pe 1 ianuarie in Romania.

Citește și:

Fiecare popor marcheaza intrarea in Noul An in mod diferit. Traditiile si datinile de Sarbatori difera mult de la o cultura la alta. Un lucru este insa clar: in timp ce romanii vor bea sampanie, se vor imbratisa si...vor vorbi la telefon, englezii din Londra vor numara fiecare clipa sub Big Ben iar americanii din New York vor asista la unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume.

O oferta de 5270 de euro – Primul Revelion in Sydney, al doilea in Tahiti

Conceptul de doua Revelioane intr-o singura vacanta este relativ nou doar la noi in tara. Oferta, propusa de agentia Klever Travel – va va costa 5270 de euro + 390 de lei. Programul, de tip circuit include opriri in Hong Kong - Sydney - Papeete - Melbourne – Singapore. In tarif sunt incluse urmatoarele: 14 zile - 11 nopti cazare in camera DBL, mese: 5 dejunuri, 7 cine, conform programului, transport conform programului, intrarile la obiectivele mentionate in program (daca nu se specifica altfel), insotitor de grup din partea agentiei, ghid local de limba engleza conform programului.

Citește și:

Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.