Daca inca nu v-ati facut planuri de Revelion… stati linistiti. Toamna vine cu oferte multe, bune si adunate intr-un singur loc. Targul de Turism al Romaniei va avea loc anul acesta, in perioada 23 – 26 octombrie in incinta Romexpo. Va asteapta peste 300 de agentii de turism si organizatii active in domeniu, care va vor imbia cu cele mai bune oferte turistice pentru iarna 2008-2009.

Primul targ, pentru copii si viitoare mamici, are loc la inceput de martie la ROMEXPO

Targul de Turism al Romaniei - toamna 2008, editia a XX-a se va desfasura in perioada 23-26 octombrie 2008, in pavilioanele 13, 14, 15 si 16 din Complexul Expozitional Romexpo – Bucuresti.

Pavilioanele vor fi structurate dupa cum urmeaza: 14-15 sunt destinate agentiilor de turism membre ANAT, 16 participarilor oficiale si firmelor romanesti ce nu sunt membre ANAT iar pavilionul 13 participarilor straine oficiale si individuale si participarilor romanesti.

Manifestare expozitionala este una de referinta pe piata turistica, combinand oferta interna cu cea internationala de servicii turistice. Targul din acest an abordează o tematică importantă structurata astfel : Participari oficiale si regionale; Agentii de turism si touroperatori ; Autoritati si asociatii profesionale din turism ; Organizatori de congrese si turism de afaceri ; Statiuni turistice, complexe balneare ; Hoteluri si companii hoteliere ; Pensiuni, cabane, campinguri ; Servicii de alimentatie publica in turism ; Servicii de transport in turism ; Servicii financiare si de asigurari ; IT in turism, sisteme de rezervari ; Invatamant, formare profesionala in turism; Edituri si publicatii de turism ; Promovare si marketing turistic; altele.

Interviu cu Adina Buzatu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: