Setari Cookie-uri

Unde mergem in vacanta? In croaziera!

Suntem in iulie, si Vacanta de Vara a sosit pentru elevi, studenti si profesori. Examenele s-au terminat sau sunt pe care sa se incheie.

Suntem in iulie, si Vacanta de Vara a sosit pentru elevi, studenti si profesori. Examenele s-au terminat sau sunt pe care sa se incheie. Iar pana la sesiunea de toamna, avem in fata o vara intreaga: un iulie si un august numai pentru noi. Chiar daca nu mai sunteti elevi si nici studenti, orice varsta ati avea, cu siguranta nu ati uitat Vacanta Mare. Si nu ati renuntat nici acum la bucuria vacantei de vara. Este un fapt demonstrat si verificabil: romanii isi iau cele mai multe zile de concediu vara!

Asadar, probabil cea mai frecventa intrebare care se aude in jurul nostru zilele acestea este "Unde mergi in vacanta?"

Voi v-ati hotarat? Ati ales destinatia? Sau macar perioada? Fie ca este vorba de o calatorie cu transport individual, fie ca vorbim de transport cu autocarul, ori cu avionul, cu totii ne vom deplasa, mai devreme sau mai tarziu, spre destinatia pe care ne-am ales-o.

Fiecare isi alege vacanta in functie de preferintele pe care le are, in functie de experientele anterioare, de vise si de buget, tinand inevitabil cont de cateva criterii concrete:

- destinatia, caci trebuie sa decidem UNDE vrem sa mergem,
- perioada, caci trebuie sa ne hotaram cand vrem sa mergem
- si nu in ultimul rand pretul vacantei, caci avem un Buget limitat, chiar daca e unul de criza sau de lux.

De cate ori nu am renuntat la unele oferte pentru ca am gasit altceva la pret mai bun?! Si de cate ori nu am incercat sa ne convingem prietenii sa rezervam locuri cu o oferta excelenta!?

Pentru ca ne dorim o vacanta perfecta, in care sa beneficiem de tot ce e mai bun si mai frumos, venim in ajutorul vostru cu 3 oferte de senzatie: Croaziere de Grup cu vasele MSC.

Cu ce difera acest produs fata de unul obisnuit?! Simplu: aveti inclus intr-un tarif atragator 7 nopti magice pe vasul de croaziera, pensiune completa, cazare in cabina aleasa de dvs, multe facilitati la bordul navei si, ceea ce e cel mai important, avionul din Bucuresti (dus-intors) si transferul de la aeroport la port (dus-intors), ceea ce la pachetele obisnuite de croaziera nu era inclus.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.