Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cu o istorie agitata, fiind cucerita pe rand de romani, huni, lombarzi, bavarezi si franci iar mai apoi devenind o parte importanta a imperiului austro-ungar, Austria impresioneaza astazi prin civilizatie si, de asemenea, reprezinta una din cele mai cautate si rafinate destinatii de vacanta din Europa. Austria e frumoasa si are ce oferi, insa cel mai bun anotimp pentru a o vizita este cu siguranta iarna.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Avand o pozitie geografica avantajoasa, prin situarea in centrul Europei, Austria un relief dominant alpin. Landurile austriece sunt dominate de Alpi si Prealpi, acestia fiind motivul principal pentru ca aceasta destinatie sa devina una ideala de vacanta. Cu un spirit occidental extrem de dezvoltat austriecii se pot lauda cu ape curate si peisaje salbatice care par neatinse de om, toate acestea datorita atentiei locuitorilor fata de protejarea mediului inconjurator.

Si pentru cei care cauta un loc cultural Austria este locul ideal de vacanta: opera, concerte, teatre, festivaluri de muzica clasica, iar distractiile si viata de noapte isi gasesc aici un suport bogat: magazine, cafenele, berarii, restaurante traditionale.

Ne apropiem de sarbatorile de iarna si ofertele agentiilor de turism ne iau cu asalt. Se pare ca anul acesta Austria a devenit destinatia care a reusit sa vanda chiar mai mult decat in anul trecut. Acest lucru se datoreaza si ofertelor intradevar tentante.

Pentru impatimitii schiului si nu numai un moment foarte bun pentru un sejur in Austria il reprezinta Revelionul. Ofertele sunt si ele destule si pentru fiecare buzunar. Poti gasi inca daca te grabesti, oferte in statiuni de schi: de exemplu Statiunea de ski Koralpe - Weinebene are preturi de cazare care incep de la aproximativ 400 de euro pentru 14 nopti/15 zile in perioada 22.XII 2007- 5.I. 2007. Pentru o perioada de 7 zile in aceasi statiune montana preturile incep de la apoximat 131 euro.

Ca in orice alta destinatie de vacanta si aici, numarul de stele este direct proportional cu pretul sejurului. Astfel in orasul Innsbruck, oras organizator al Jocurilor Olimpice, editiile 9, 13, in anii 1964 si 1976, cu celebritati ca Franz Klammer sau Rosi Mittermaier preturile incep la hotel de 3 stele de la 900 euro pentru un sejur de 7 zile. Costul sejurului creste substantial daca alegeti o oferta la un hotel de 4 sau 5 stele. Insa aceasta destinatie nu este un simplu oras ci un complex de de sase statiuni, regiunea de schi mai avand doua statiuni membre: Kuhtai si Oberperfuss. Astfel lungimea totala a partiilor s-a marit la 320 km, deservite de 75 de instalatii de transport pe cablu.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: