Setari Cookie-uri

3 locuri din Romania unde sa petreci vacanta de Paste

Anul acesta de Paste, fa-ti amintiri noi in locuri noi! Permite-ti luxul de a uita de griji si fugi cat mai departe de aglomeratia orasului impreuna cu gasca de prieteni sau cu familia. Tot ce trebuie sa faci este sa te interesezi din timp de ofertele tentante pe care agentiile turistice le-au pregatit pentru a-si rasfata clientii care cunosc beneficiile unei vacante.

Si pentru ca Pastele inseamna traditie si familie, fiind o sarbatoare cu valoare sentimentala si incarcatura emotionala, m-am interesat si am venit cu recomandari pentru destinatiile de vacanta cat se poarte de romanesti.

Si ce daca cei din jurul nostru aleg destinatii care mai de care mai exotice, sa-i lasam pe ei, iar noi sa ne bucuram de o sarbatoare traditionala in frumoasa noastra Romanie.

Ai vizitat pana acum Clujul? Eu am fost o singura data si s-a intamplat anul trecut. I-am vazut farmecul inca de la primii pasi facuti prin Centrul Vechi. Cluj este un oras care te inspira, care te face sa te bucuri de fiecare secunda a vietii si, da, are tot ce-i trebuie ca sa te convinga ca acolo ar trebui sa ramai.

Asa ca am ales doua locuri de vis din Cluj si unul din Caras-Severin.

Pastele in casute lacustre in Caras Severin

Complexul Egreta din Caras-Severin este prima statiune, sau am putea chiar sa-i spunem sat plutitor, din Romania in care turistii se pot caza in cele 15 casute, modern amenajate, suspendate deasupra Dunarii si pot beneficia de terapia cu cristale de cuart.

Citește și:

Este un loc absolut splendid, departe de agitatia orasului, de zgomotul masinilor care vuiesc pe strazi si chiar de latratul cainilor si zumzetul oamenilor, ceasul desteptator al turistului fiind pasarile care zboara deasupra Dunarii sau cantecul broscutelor.

O noapte petrecuta deasupra apei in vacanta de Paste valoreaza 298 de lei, dar daca ma intrebi pe mine... linistea dobandita intr-un astfel de loc merita toti banii.

Vacanta de Paste la Complexul Egreta

Urmareste oferta de Paste la Complexul Egreta

Vacanta de Paste la tara in Pensiunea Sarea-n bucate

Eu personal iubesc viata la sat, chiar ieri m-am intors dintr-o mini-vacanta petrecuta acolo. A fost Raiul pe pamant, asa cum imi place mie sa spun, iar cand am vazut imaginile cu Pensiunea Sarea-n bucate din Cluj am simtit acelasi lucru.

Intinderea de verde din jurul pensiunii m-a incarcat pozitiv doar sa o privesc. Este locul in care as vrea sa ma trezesc 3 dimineti din 7.

Citește și:

Pensiunea Sarea-n bucate ofera acces gratuit la Salina Turda si o sticla de vin din productia proprie. Cum altfel ai putea sa te bucuri de peisajul de vis decat stand la terasa si savurand un pahar cu vin delicios?!

Vacanta de Paste la Pensiunea Sarea-n Bucate

Mai multe detalii despre Pensiunea Sarea-n bucate

Relaxare de Paste in balon la Wonderland Cluj Resort

Wonderland Cluj Resort este, fara doar si poate, un taram fermecat. Pentru a ajunge pe acest taram de basm, se iese din oras, se urca pe Calea Turzii si se poposeste pe Dealul Feleacului.

Odata ajunsi aici, beneficiem de acces in salina, sedinte de masaj, zbor cu balonul si cursuri de echitatie. Bineinteles, ouale rosii si bucatele specifice Pastelui nu vor lipsi pe intreaga perioada a vacantei.

Pentru o seara petrecuta intr-una dintre camerele cu iz de poveste scoatem din pusculita fermecata doar 297 lei.

Vacanta de Paste in Wonderland Cluj Resort

Vezi oferta de Paste la Wonderlan Cluj Resort

Citește și:

Tu cum ti-ai planuit sa sarbatoresti de Paste? Departe de casa sau in sanul familiei?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.