Setari Cookie-uri

Ce contine geanta mea de plaja

Am invatat de-a lungul timpului sa iau cu mine, oriunde m-as duce, in vacanta sau nu, doar strictul necesar.

Poate sa fie un troler mega incapator, poate sa fie un rucsac sau o geanta de umar, eu m-am obisnuit sa nu iau nimic din ce stiu ca nu mi-ar fi de folos. Bineinteles ca le pot gasi un rost tuturor, dar prefer libertatea si comoditatea.

Chiar si atunci cand mergeam la plaja obisnuiam sa pun in geanta vrute si nevrute, ca mai apoi sa ma enervez ca dupa o zi de stat sub soare am de carat o geanta grea. Aveam in geanta de toate, mai putin ce imi folosea cu adevarat.

Insa vara asta, vara lui 30 (ani), pasesc pe nisipul fierbinte cu slapii in picioare, cu palaria pe cap, cu o rochita vaporoasa pe deasupra costumului de baie si cu geanta potrivita.

Protectie solara si apa rece in geanta de plaja

Primele care-si gasesc loc in geanta de plaja sunt produsele cu protectie solara. Nu lipsesc niciodata, chiar daca se mai intampla sa "uit" de ele ca sa grabesc bronzul.

Citește și:

Am gasit un pachet interesant de la Nivea care contine: lotiune pentru copii FSP 50+ (este util si pentru adultii care vor sa evite inrosirea nasului si a umerilor sau care au intrecut deja masura cu statul la soare), ulei spray de plaja FSP 30 si Spray Protect&Refresh FSP 20. Setul vine la pachet cu o geanta de plaja.

Fie ca mergi intr-un loc cu sezlonguri, fie ca iti place sa stai direct pe nisip, nu trebuie sa lipseasca din geanta prosopul de plaja. Eu stau mult mai relaxata stiind ca peste salteaua de la sezlong am pus prosopul meu de acasa pe care doar eu il folosesc. Face bine la sanatate.

Si mai este apa, nelipsita in perioada verii nici macar din geanta cu care merg la munca sau la plimbare. Pentru ca temperaturile sunt ridicate si e greu sa pastrezi orice produs rece, pentru apa ar fi bine sa ai un termos cu pereti dubli termoizolanti si sistem antiscurgere.

Citește și:

Ce contine geanta de plaja

Carte "Visatorii nu mor niciodata" Termos pentru lichide reci Geanta cosmetice de plaja SPF Nivea

Baterie externa Prosop de plaja

Carti si o baterie externa pentru o zi la plaja

O zi petrecuta pe plaja nu are cum sa fie plictisitoare. Sub nicio forma! Nici macar atunci cand pur si simplu stai pe sezlong, nu scoti nicio vorba, ci doar astepti sa te arda soarele.

Mai intri in apa, mai stai in picioare sa te usuci, mai mergi pana la bar sa-ti iei un cocktail si uite asa trece ziua fara sa-ti dai seama. Sau... citesti cateva capitole dintr-o carte captivanta sau rasfoiesti la nesfarsit retelele de socializare - pentru asta ai nevoie de o baterie externa.

Cartea pe care am ales-o pentru vara asta se numeste "Visatorii nu mor niciodata" si este scrisa de Carmen Voinea-Raducanu.

[Fragment] "Iubirea exista, iar daca la inceput ne ridica pe nori de zahar, la un moment dat da cu noi de pamant si ne aduce cu picioarele, cam rupte ce-i drept, direct in tarana pe care o speram lasata in urma si foarte departe de noi. Si sufletele ne raman ancorate intr-o iubire aparent banala, unde utopiile naroade sunt repede spulberate.

Citește și:

Unde fiinta aceea celesta care ne-a furat inima se preschimba intr-un pamantean cu defecte mii, unele mai sacaitoare decat altele.

Unde iluziile pozitive se termina in fata adevarului pur si simplu de necontestat, iar ochelarii cu lentile roz ne cad de pe varful nasului direct pe unghiile degetelor de la picioare - unde nu ne mai sunt de niciun folos."

Cam asta este tot ce iau cu mine intr-o zi petrecuta la malul marii, pe plaja. Te sfatuiesc sa imi urmezi exemplul si sa pui de acum inainte in geanta doar ce iti este cu adevarat folositor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Rudakova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.