Setari Cookie-uri

Cum te imbraci in functie de destinatia de vacanta la mare

Cu gandurile la concediu – care, fie vorba intre noi, pare ca este mai departe cu fiecare zi – m-am gandit la cum m-as imbraca eu in functie de destinatia de vacanta.

Intr-una din tarile acestea mentionate mai jos voi fi la plaja, dar nu va spun in care! Va spun in schimb ce voi alege sa port si ce as alege daca concediul de vara m-ar purta si pe alte meleaguri. Pentru ca la capitolul imaginatie, mai ales cand e vorba de stat la plaja, nu ma intrece nimeni!

Tinuta chic pentru vacanta in Capri

Cand ma gandesc la Capri, ma gandesc la un stil Posh, elegant, feminin insa in acelasi timp confortabil, comod. Asa ca eu in Capri voi purta in concediul din primavara (ai auzit, iubi?) urmatoarea tinuta:

O pereche de culottes midi largi cu imprimeu, o bluza tip camasa alba, cu volane diafane prin care va bate vantul insulei si mocasini maro pentru o asortare chic. Daca voi aveti curajul sa ii ziceti lui iubi de un concediu in Capri chiar de-acum, iata si tinuta!

Tinuta chic pentru vacanta in Capri

Camasa alba cu volane Culottes cu imprimeu Mocasini chic de vara

Citește și:

Cum te imbraci in functie de vacanta: stil relaxat in Grecia

Draga Grecia, ne vom vedea si in vara aceasta! Ups, m-am dat de gol! Oricum, daca si tu vrei sa stii cum te imbraci in functie de destinatia de vacanta, afla ca pe plaiuri elene voi opta pentru un stil relaxat, feminin si gata de bronzat.

In ton cu apele turcoaz si cu casele albe, voi alege o rochie cu umerii goi denim, o pereche de flats albi si o geanta de plaja in dungi. Si apoi voi scapa de ele sa stau cu orele la plaja.

Cum te imbraci in functie de vacanta: stil relaxat in Grecia

Rochie cu umerii goi Pantofi sport albi Geanta de plaja navy

Tinuta navy pentru Riviera Franceza

Cand ma gandesc la Riviera Franceza ma gandesc la rafinament. Ma gandesc la senzualitate. La feminitate. La eleganta chiar si in vacanta. Rima a iesit tot din cauza gandurilor ce zboara la concediu!

Cum iti spuneam, ma gandesc la o rochie delicata pe un umar cu imprimeu floral sofisticat. Ma gandesc la sandale flats cu aplicatii pretioase si la o palarie cu boruri mari sub care sa nu se vada cate rose-uri ai savurat.

Citește și:

Tinuta navy pentru Riviera Franceza

Rochie pe un umar Palarie cu boruri mari Sandale flats cu aplicatii

De altfel, poti alege acest gen de palarie in orice vacanta, ca sa stai ascunsa de razele soarelui si de privirile ce numara paharele de rose! In definitiv esti in vacanta!

Urmareste si oferte de vacanta in destinatiile de vara care te intereseaza!

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.