Setari Cookie-uri

Top 10 destinatii de vara

Ne aflam in luna in care toata lumea cauta tot felul de oferte pentru a pleca in vacanta de vara pe care o asteapta de mult timp. Meriti cateva zile de relaxare si vrei sa te asiguri ca te vei afla la locul potrivit cand o sa ai liber de la munca.

Cand alegi o destinatie, conteaza foarte mult asteptarile tale si a celor cu care pleci.

Brela (Croatia)

De ce ai alege sa mergi in Croatia in concediul tau? In primul rand pentru ca poti avea parte si de mare si de munte. Asa ca daca inca nu te-ai decis daca vrei sa te scalzi in apa sau sa te cateri pe munti, Bresla e locul perfect pentru tine.

Insulele San Juan

Daca te-ai saturat de vremea schimbatoare, atunci trebuie sa ajungi pe Insulele San Juan din Washington. Un loc superb cu o vreme calduroasa, balene, apa si patru insule care trebuie trecute pe lista ta de calatorie.

Zakynthos (Grecia)

O destinatie care a devenit destul de populara printre romani si care trebuie vizitata. Daca inca nu ai ajuns aici, atunci trebuie sa nu ratezi Zakynthos pentru ca te va impresiona tot ce vei vedea. O sa-ti placa cu siguranta culoarea apei!

Malta

Cauti o loc care sa iti ofere diversitate si relaxarea de care ai nevoie? Atunci trebuie sa ajungi in Malta pentru ca poti avea parte de plimbari vaporul, de o mare superba si de acel iz vechi de care o sa te indragostesti cu siguranta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.