Setari Cookie-uri

Călătorii tematice: Cum am descoperit echitația

Iubesc să călătoresc, să fac fotografii și să descopăr poveștile și oamenii locurilor în care ajung. Și cum, pentru mine fiecare călătorie este prilej de a mai învață ceva și de a veni acasă cu sufletul mai bogat, așa a fost și în acea luna aprilie 2016 când primăvară a venit devreme și am ajuns pentru prima dată în vacanță la un centru de echitație. 

Ascultându-l pe Ionuț vorbind despre cai și echitație am înțeles că el chiar a construit locul acesta din suflet și că își dorește să ajungă aici cât mai mulți oameni care să aprecieze ce se găsește aici: natură, aer curat, plimbări călare pe dealurile și văile din jur, tihna. Spre deosebire de alte centre de echitație construite lângă marile orașe, aici la Runcu ai nenumărate trasee pe care le poți parcurge călare iar acest lucru pot spune că m-a fermecat încă de la început. Nu de-alta, însă îmi plac mult plimbările pe jos în natură iar oportunitatea de a face asta călare devenea interesantă.

Vizionare placuta


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.