Setari Cookie-uri

Ai curaj?

Daca da, ai mai jos cele mai provocatoare destinatii ale lumii. Destinatii in care plictiseala este cu desavarsire interzisa, improbabila… de fapt nu, imposibila. Destinatii pe care sa le explorezi, paduri in care sa te ratacesti, pamanturi pe care sa le descoperi. Minuni ale naturii pe care, poate, tu vei fi primul care le va admira. Totul este sa ai curaj, timp si un buget cat de cat generos. Noi iti garantam aventura, adrenalina si un sentiment unic. Acestea sunt cele mai virgine, cele mai ascunse, cele mai putin cunoscute, dar mult ravnite locuri ale planetei!

Centrul Australiei

Este locul perfect, in care te poti rataci cu un simplu rucsac in spate. Pare periculos si... da, este. Cu toate acestea, centrul Australiei cuprinde si astazi locuri inca neexplorate de om, astfel incat o excursie prin Muntii Table va fi cu siguranta escapada plina de adrenalina la care ai visat.

Drumul Mortii

In Bolivia exista un drum care si-a capatat un renume cu adevarat funebru. Se considera ca este cea mai periculoasa sosea din intreaga lume si uneste orasele La Paz si Corico. Serpentinele si gradul de inclinare extrem al soselei fac aproximativ 100 de victime... zilnic. Nu e tocmai destinatia ideala, dar este cu siguranta un loc cu peisaje minunate. Dincolo de asta... vei avea ce povesti la intoarcere.


Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.