Setari Cookie-uri

ATV-urile: necesitate sau moda?

Cu totii stim cum se circula prin Bucuresti si nu numai... Dimineata, in afara de cafeaua care iti da energie, micul dejun, pe care nu stii sigur daca apuci sa-l iei, iti este rezervata si portia de nervi acumulata prin lungul si anevoiosul drum cu masina pe strazile aglomerate.

Daca vrei ca tu si copilul tau sa aveti parte de aceeasi distractie, trebuie sa stii ca modelele Daymak Colorful Grunt 110cc ATV reprezinta solutia optima. Colorate si sigure in acelasi timp sunt o metoda de a intregi distractia in familie. Pretul pentru un astfel de model porneste de la 1.500 de euro.

Un ATV special pentru momentele de relaxare pe timp de iarna este modelul Apache ATV. Pretul pentru acesta variaza in functie de echiparea pe care o alegi, intre 5.000 si 7.000 de euro.

Unul dintre modele destinate oamenilor care au casa de vacanta, dar care vor sa foloseasca un ATV si pentru a cara diverse lucruri, Polaris le sare in ajutor cu exemplarul Sportsman 6x6 ATV. Modelul se comericializeaza in diferite variante de motorizare cu preturi cuprinse intre 8.000 si 9.500 de euro.

Autor: Alex Todoran

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.