Setari Cookie-uri

Bolboci, Valea Ialomicioarei, Padina, Pestera. Zona zero a picnicurilor.

Daca tot trebuia sa testam o masina de teren, am reluat in weekend un traseu mai vechi, facut cu ceva ani in urma, drum pe care am rupt prima dintre masini Da, recunosc, abia ne mai tin picioarele ca sa-l facem pe jos, asa cum puteam in urma cu doar 8-9 ani, asa ca am ales varianta motorizata.

Pe Valea Ialomicioarei sunt nenumarate locuri de campare, iar langa cabana Miorita ai acces la o zona unde poti campa civilizat. Atentie insa la ursi, precum si la densitatea de manelisti pe metrul patrat. Daca vrei doar un picnic de weekend, e mai bine sa te opresti cum treci de Chei, mai departe de cabane.
Cabanele si pensiunile, cele cunoscute precum cabana Piatra Arsa, hotelul Pestera, cabana Padina, Bolboci dar si cele construite recent in zona sunt mai mult decat suficiente, cabanierii spunand ca nici chiar in weekend locurile de cazare nu se acopera. La Cabana Bolboci poti gasi atat cazare decenta, cat si mancare la preturi rezonabile. Minusul ar fi acela ca nu au camere cu baie proprie. De prisos sa mai mentionez amintirile de acum 15 ani legate de aceste cabane…

Cum articolul e scris special pentru bosorogii pantofari de peste 30 de ani, voi mai spune doar ca ar fi totusi bine sa incercati o tura mica pe creasta vestica a Bucegilor, cu pornire de la Padina. Peisajele din acea zona vor face sa merite orice efort!

Articol preluat de pe Xplorio

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.