Setari Cookie-uri

Top 6: hoteluri cu fantome

Daca nu crezi in fantome si daca nu te temi sa dai piept cu fenomene pranormale, te invitam intr-o scurta calatorie pentru a cunoaste cele mai infricosatoare hoteluri bantuite din lume. Acestea sunt locurile din care oaspetii pleaca cu amintiri de neuitat.

Hotelul a fost construit in secolul al XII-lea si a fost vizitat de numerosi regi si nobili. Aici se afla trei fantome prietenoase: Doamna Gri, Doamna Alba si Contele Bothwell. Prima este o fosta menajera, care isi face simtita prezenta uneori, pentru a vedea daca totul este in regula. A doua este fata fostului proprietar al hotelului, care a murit zidita intr-un perete chiar de tatal sau, dupa ce acesta a aflat ca fiica lui se indragostise de un muncitor. A treia fantoma este ce a Contelui, care a fost capturat si inchis aici pana la moarte.




Castelul Dalhousie, Bonnyrigg, Scotia

Doamna in Gri care bantuie acest loc a fost de fapt amanta proprietarului, care a fost inchisa de sotia acetuia in podul casei si lasata sa moara. Se pare ca Doamna in Gri face foarte mult zgomot in timpul noptii si reuseste chiar sa aduca un aer rece pe coridoarele castelului.




Stanley Hotel, Estes Park, Colorado


Se spune ca primii proprietari ai hotelului, familia Stanley, nu s-au impacat niciodata cu soarta lor. Astfel, pe holurile hotelului se plimba un cuplu, pana in sala de biliard si chiar mai departe, pentru ca apoi sa se aseze la pian si sa cante. Insa sotii Stanley nu ar fi singurii care bantuie acest hotel - oaspetii spun ca aud mereu voci de copii, fara a vedea vreunul prin preajma. Camera 217 l-a inspirit pe regizorul Stephen King sa scrie o parte a filmului "The Shining", cand a stat acolo. Se pare ca intreg etajul al patrulea este plin de 'fantome nelinistite'.

sursa: www.yuppy.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.