Setari Cookie-uri

Paradisul scufundatorilor, la 2 ore de zbor

Oricine viziteaza Egiptul gaseste intotdeauna ceva, care sa-l atraga. Marea Rosie ofera oportunitati inedite pentru cei indragostiti de scufundari si sporturi nautice, iar pentru cei pasionati de arheologie si istorie, misterele unei civilizatii de 5000 de ani reprezinta impresii de neuitat. Aveti ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh si Sfinxul, renumitul bazar din Cairo - Khan el Khalili, comorile lui Tutankhamon din Muzeul de Egiptologie, templele minunate din Luxor si Karnak, mormintele regale in Theba, muzeul aflat in Memphis, piramidele din Sakkara sau vestigiile romane din Alexandria.

Ras Mohammed - Excursie cu vaporul in renumitul Parc National. Plaja si pranz pe Yolanda Beach, posibilitate de scufundari la mica adancime.

Excursie cu vaporul - Excursie de o zi cu vaporul pe ruta Ras Mohammed – Tiran, cu posibilitati de scufundari la mica adancime, pentru admirarea coralilor, pranz.

Vapor cu fund de sticla -
Program de aprox. 1,5 ore, recomandat pentru cei pasionati de fotografiere. Lumea mirifica a marii isi va deschide portile in fata ochilor dumneavoastra.

Delfin-show - Dolphinella - Program de prezentare cu delfini (apox. 2 ore) langa El Hadaba, cu transferuri. Recomandat in special pentru familii.

Cina in stil beduin - Cina cu luminari intr-un cort beduin. in adancul desertului vizitarea unui sat de beduini, program folcloric cu dans, muzica, sisha, apus de soare fermecator.

Beach Buggy
- Program de aprox. 2 ore in desert cu soferi experti. Oprire scurta pentru a admira rasaritul sau apusul de soare, racoritoare si ceai intr-un sat de beduini

Safari Kanyon -
Safari in canyonul colorat, plimbare, plaja pe Nuweiba Beach, vizita la Dahab, pranz, intoarcere la Sharm El Sheikh.

Scufundari - Program cu vaporul, scufundari in Marea Rosie pentru toate categorrile: incepatori, avansati, cu certificat.
Citește și:

Sunt foarte multe de spus, dar si mai mule de descoperit, asa ca Egiptul se afla la doar 2 ore si jumatate de zbor! Pentru oferte in Egipt click aici. NU ratati OFERTA LAST MINUTE Sharm El Sheik in Octombrie. Pentru rezervarile cu plata integrala pana la 30 octombrie, se fac reduceri de pana la 15% din tariful de baza!

In Sharm el Sheikh puteti petrece un Revelion la soare sau chiar un Craciun pe plaja daca asta va doriti!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email: office@klevertravel.ro sau la telefon: 021 318 56 01 si 0720 999 271.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.