Setari Cookie-uri

2008 sarbatorit pe mapamond

La sfarsit de an toata lumea sarbatoreste, dar stilul petrecerilor variaza in functie de cultura fiecarei tari. De la megaspectacole organizate pe strazi, pana la baluri grandioase gazduite de cateva dintre cele mai celebre localuri de lux din lume, Revelionul este fara indoiala cea mai complexa si interesanta petrecere a anului, cu invitati din toate colturile lumii. Iata cum se intampina Anul Nou in alte tari:

5. Sydney

Desi transportul subteran nu este disponibil in ultima zi a anului dupa orele pranzului, exista alte mijloace de transport pe care le poti utiliza pentru a ajunge in Sydney Harbour, inima distractiei australiene de Anul Nou. Vei gasi o multime de hoteluri si pub-uri splendide unde iti poti petrece timpul inainte de marea petrecere...

6. Rio de Janeiro

Apropierea noului an marcheaza inceputul a ceea ce brazilienii numesc Fiesta de Iemanja. O multime de oameni se aduna anual la Rio in aceasta perioada a anului si ocupa plajele braziliene incarcati cu flori si daruri pentru Iemanja, Zeita Apei, conform religiei braziliene Umbanda. Astfel, de pe plaja Copacabana se pot vedea "zilioane" de lumanari plutind pe apa.

7. Roma

Piazza del Popolo este centrul petrecerilor din Roma, iar marea sarbatoare traditionala Fiesta di San Silvestro marcheaza inceputul noului an cu mii de artificii si muzica de diverse tipuri.

8. Paris

Indreapta-te direct spre Le Point Ephemere si Batofar daca preferi clubbing-ul de Revelion sau alege sa prinzi Anul Nou pe ritmuri de cabaret, la Moulin Rouge sau Lido. Oricare ar fi optiunea, posibilitatile sunt nelimitate.



Articol preluat de pe Yuppy


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.