Setari Cookie-uri

Povestile tale sunt aici!

Iata mai jos cateva povestiri scrise de catre cei care au fost, au vazut si vor sa impartaseasca. Indiferent daca v-ati intors din vacanta cu zambetul pe buze, sau, din contra, cu nervi si dezamagire in suflet, va asteptam cu pareri, sfaturi si critici constructive. Scrieti-ne pentru a ne informa, povestiti-ne pentru a ne ajuta sa evitam problemele, sau, dimpotriva, sa alegem cea mai buna varianta.

lylyana72

Revelion 2007-2008 in Egipt - ep.1

Am ales cu greu destinatia pentru revelion anul acesta....Eram tentata sa merg in Thailanda, insa oboseala din ultimul trimestru al anului si-a spus cuvantul si numai gandul la un zbor indelungat cu avionul sau o posibila imbolnavire departe de casa imi dadea fiori reci...asa ca am ales ceva cald, cu multe obiective turistice, antrenant si nu f departe de Europa - EGIPT.
Am contactat mai multe firme...deja locurile erau epuizate la inceput de noiembrie. In final am gasit o oferta interesanta: croaziera pe Nil+Cairo+Hurghada...ce mai, trei dintr-o lovitura. Firma, "Premier Tour" a raspuns tuturor solicitarilor mele. Sa nu uitam: nu sunt o persoana f greu de multumit. Informatiile primite mi s-au parut suficiente pentru bunul mers al vacantei mele. Am achitat tot ce s-a putut achita....adica: cazare si mesele oferite in pachet, excursiile incluse, asigurarile, taxe de aeroport, de transefuri, bacsisuri oficiale... ce sa zic, totul ok. Doar in Egipt mi-am dat seama ce ar fi insemnat sa fiu complet informata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.