Setari Cookie-uri

Disneyland: ca sa crezi in povesti!

Cand se vorbeste despre parcuri de distractie, un nume se afla pe buzele tuturor: Disneyland. Faimosul parc este destinat atat copiilor cat si adultilor care ii insotesc sau care vin exclusiv pentru propriul amuzament. Un taram magic, un loc splendid unde iti poti petrece o zi intreaga retraind momentele frumoase ale copilariei, avand totodata parte de distractie la maximum.

Pentru a nu primi cronici negative din partea presei, Walt Disney a fost nevoit sa prezinte Disneyland presei si invitatilor speciali a doua zi, cand publicul nu a avut acces. Astfel, data oficiala a deschiderii parcului a ramas 19 iulie 1955.

Pana la inceputul anilor ‘90 popularitatea acestui parc de distractii a crescut considerabil, asa cum s-a intamplat de altfel si cu numarul elementelor sale de design.

Daca investitia initiala din anii ’50 a pornit pe un teren care nu cuprindea mai mult de 8 acri, 40 de ani mai tarziu suprafata totala a parcului se ridica la peste 160 de acri si dispunea de cea mai mare parcare din SUA, cu peste 10.000 de locuri.

Disneyland cuprinde mai multe sectoare: Main Street, U.S.A., Adventureland, New Orleans Square, Frontierland, Critter Country, Fantasyland, Mickey's Toontown si Tomorrowland.

Poate cel mai important eveniment de la deschiderea parcului pana astazi a fost celebrarea a 50 de ani de existenta, in anul 2005. Evenimentul a fost promovat pe intreg mapamondul, avand invitati de marca.

Astazi Disneyland reprezinta un vis al tuturor copiilor devenit realitate, unde atat ei cat si adultii care ii insotesc pot petrece clipe de neuitat.





Autor: Andrei Dutulescu

Articole preluat de pe Yuppy

Alte recomandari:

Acasa la Bill Gates
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.