Setari Cookie-uri

B'EST FEST 2008 - nebunia cuprinde Bucurestiul!

Se anunta cu surle si trambite ca fiind cel mai mare eveniment muzical al anului 2008 din Romania. Best Fest agita deja spiritele iar numele formatiilor prezente pe afisul de promovare al Festivalului prognozeaza un sold out timpuriu. La inceputul lunii iulie, la Romexpo, vor canta voci care au fost pana acum idolatrizate de sute de mii de romani biletele au fost puse deja in vanzare asa ca sfatul nostru este sa va grabiti sa cumparati!

Se anunta cu surle si trambite ca fiind cel mai mare eveniment muzical al anului 2008 din Romania. B’est Fest agita deja spiritele iar numele formatiilor prezente pe afisul de promovare al Festivalului prognozeaza un sold out timpuriu. La inceputul lunii iulie, la Romexpo, vor canta voci care au fost pana acum idolatrizate de sute de mii de romani – biletele au fost puse deja in vanzare asa ca sfatul nostru este sa va grabiti sa cumparati!

Daca pe 17 mai Kylie Minogue isi va incanta publicul pe Stadionul Cotroceni, pe 4, 5 si 6 iulie complexul Romexpo va deveni cel mai fierbinte punct al tarii. B’est Fest 2008 se anunta a fi cel mai mare eveniment de acest gen al anului, cu participarea a peste 20 de formatii si artisti cu renume mondial. Iar asta nu e totul. Pe 23 iulie, tot pe Stadionul Cotroceni, Metallica vor transforma atmosfera in muzica iar Lenny Kravitz va continua sa intretina distractia pe 26 iulie, trei mai tarziu, in aceeasi locatie. Pe 4 august, tot pe Stadionul Cotroceni, Iron Maiden va reprezenta ultima surpriza a unui sezon cu adevarat fantastic.

Citește și:

Pentru aceasta editie, Emag!c Entertainment, organizatorul B'est Fest, va mari suprafata festivalului cu inca 10.000 de metri patrati – fata de editia de anul trecut - fapt care va permite amenajarea unei plaje articifiale precum si existenta a doua scene principale si a unei zone rezervate Silent Disco.

B'est Fest – un eveniment fara precedent

Anul trecut s-a numit B’estival si a uimit pe toata lumea printr-o organizare aproape perfecta. Ajuns la cea de-a doua editie, B’est Fest-ul lui 2008 se anunta a fi un Festival incendiar. Ultima confirmare de prezenta vine de la Alanis Morisette dar lista mai cuprinde nume sonore cum ar fi: Tequila Sunrise, Cypress Hill, Nelly Furtado, Manu Chao, Judas Priest, Ross The Boss, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Sunrise Avenue si multi altii. Vedeti lista completa a participantilor aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.