Setari Cookie-uri

Cluburile de top ale lumii

Vara si-a luat rolul in serios. Odata ce a crescut temperatura cluburile si teresele din intrega lume si-au deschis si ele portile si au oferte cat se poate de interesante. Nimic nu se compara cu o iesire seara, pe racoare, impreuna cu prietenii.

HONG KONG: Volar

Volar este clubul tinerilor nonconformisti. Construit in stil inedit, designul urmand in general linii drepte, Volar este clubul tinerilor instariti din zona Asiei. Din pacate clubul este exclusivist si doar membrii au ocazia sa intre, in schimb in weekend ei isi pot aduce cate 2 prieteni fiecare. Daca ajungi aici, trebuie sa incerci Vodka cu miere 'Volar', un produs cu totul deosebit.

LOS ANGELES: Hyde Lounge

Piele de crocodil, lumanari, atmosfera intima. Sunt cateva cuvinte care caracterizeaza acest club. Hyde Lounge este impanzit de vedete celebre precum Kate Bosworth, Joaquin Phoenix, Lindsay Lohan, Jared Leto, Zach Braff si Jessica Alba, pe care le poti gasi aici aproape zilnic.

Cand vine vorba despre distractie de lux ne putem referi si la localuri autohtone. Doua dintre cele mai bine cotate cluburi din sud-estul Europei se afla in Capitala: Gaia si Bamboo reprezinta alegeri foarte bune, mai ales in randul pretentiosilor - vedetele autohtone, dar si de peste hotare.

Citește și:

Autor: Alex Todoran

Articol preluat de pe Yuppy

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.