Setari Cookie-uri

Concurs: carti de colectie!

Castiga carti de colectie!Lazy si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele 5 carti oferite de editura Nemira.

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Atlasul secret


Atlasul secret este primul volum din trilogia fantastica The Age of Discovery, a carei actiune se petrece intr-o lume in care magia este forta suprema, o lume care nu exista... pana in momentul cand a fost desenata pe harta.


Familia Anturasi din Nalenyr intocmeste harti si exploreaza teritoriile necunoscute ale lumii – un talent care o face mai valoroasa pentru Nalenyr decat toate comorile cunoscute ale celor Noua Principate, caci explorarile aduc relatii comerciale, iar de aici rezulta aur, cu care printul Cyron poate antrena si mentine o armata de mercenari helosundieni.


De aceasta data insa, pe membrii familiei s-ar putea sa-i coste viata, caci ceea ce descopera Keles si Jorim in ultima lor expeditie in necunoscut modifica intreaga lume, deschide rani vechi, elibereaza puteri magice si ameninta o pace fragila care a oprit, candva, Urgia apocaliptic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.