Concurs: carti de vacanta, carti de colectie!

Concurs: carti de vacanta, carti de colectie!

Lazy si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele 5 carti oferite de editura Nemira.

Lazy si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele 5 carti oferite de editura Nemira. Retail jobs

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana marti, 12 august 2008, un email pe office@lazy.ro in care sa ne spui care este cartea ta preferata si de ce. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail miercurea viitoare. Nu uita sa te semnezi si sa ne spui orasul in care locuiesti!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Tour de France

Cronica cartii de vacanta

Tour de France este declaratia de dragoste în saptesprezece capitole (savuroase) facuta de Julian Barnes Frantei.

Este o dragoste indestructibila, care atinge toate domeniile: arta culinara, sportul (Turul Frantei), cantecul (Brel, Brassens), pictura (Courbet), cinematografia (Truffaut) si, desigur, literatura: Flaubert, George Sand, Mallarme, Baudelaire…Si multi altii, artisti, intelectuali, tarani, despre care Julian Barnes vorbeste cu tandrete si umor.

„Nu doar un Tour de France cu totul aparte, un adevarat tur de forta al celui mai talentat prozator si eseist britanic al momentului. Toti cei care iubesc Franta sau pe Julian Barnes vor fi vrajiti de aceasta minunata «idila amoroasa».” (Booklist)

„Briliante eseuri, desavarsite de inteligenta, umorul si rafinamentul Julian Barnes.” (The New York Times Book Review)

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri