Concurs: carti de colectie!

Concurs: carti de colectie!

Lazy si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele 5 carti oferite de editura Nemira.

Lazy si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele 5 carti oferite de editura Nemira. Retail jobs

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana marti, 23 septembrie 2008, un email pe office@lazy.ro in care sa ne spui care este cartea ta preferata si de ce. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail miercurea viitoare. Nu uita sa te semnezi si sa ne spui orasul in care locuiesti!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Atlasul secret

Atlasul secret este primul volum din trilogia fantastica The Age of Discovery, a carei actiune se petrece intr-o lume in care magia este forta suprema, o lume care nu exista... pana in momentul cand a fost desenata pe harta.

Familia Anturasi din Nalenyr intocmeste harti si exploreaza teritoriile necunoscute ale lumii – un talent care o face mai valoroasa pentru Nalenyr decat toate comorile cunoscute ale celor Noua Principate, caci explorarile aduc relatii comerciale, iar de aici rezulta aur, cu care printul Cyron poate antrena si mentine o armata de mercenari helosundieni.

De aceasta data insa, pe membrii familiei s-ar putea sa-i coste viata, caci ceea ce descopera Keles si Jorim in ultima lor expeditie in necunoscut modifica intreaga lume, deschide rani vechi, elibereaza puteri magice si ameninta o pace fragila care a oprit, candva, Urgia apocaliptica.

Castigatorii concursului de saptamana trecuta (volumul “Poarta Magica din Roma”) sunt: Laurentiu Apostol, Stanica Gabriela, Stefan Ghica, Miruna Matheescu si Paul Dinu

Castigatorii cartilor Nemira sunt asteptati la adresa redactiei pentru ridicarea premiilor. Cei care nu locuiesc in Bucuresti sunt rugati sa trimita la office@lazy.ro adresa postala pentru trimiterea premiilor.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri