Setari Cookie-uri

Cele mai hot petreceri pe plaja din aceasta vara

A venit vara si, chiar daca stai in biroul tau unde aerul conditonat face legea... talpile tale incep sa cerseasca nisipul de sub ele...

A venit vara si, chiar daca stai in biroul tau unde aerul conditonat face legea... talpile tale incep sa cerseasca nisipul de sub ele...

"Vrei soare, soare iti dau, sau pielea ti-e ruda cu luna"... si visand cu ochii deschisi la week-end si/sau la concediu, ne dorim tot mai acut ca nisipul sa ne zgarie lin, din nou... La soare sau la umbra, cu sau fara slip, ziua sau noaptea, pe stanci sau in apa, momentul primei petreceri pe plaja de vara asta este tot mai aproape.

Si pana la urma, oare petrecerile pe plaja iti deschid apetitul pentru vara sau invers? Cu degetele de la picioare pierdute prin nisip, cu valurile care cauta si ele sa vina la petrecereea de pe plaja, cu siguranta ai dansat macar o data in viata, fie in jurul unui foc pe plaja, fie langa cort, fie in jurul stalpului cu bec de La Stuf (La Ovidiu) in Vama, fie in jurul unei boxe la maxim, undeva pe nisip. Si daca nu ai facut-o pana acum, petrecerile pe plaja sunt o experienta care merita traita din plin, indiferent de stilul de muzica pe care il preferi: de la folk, rock, ska, reggae si alternative la house, tehno si drum & bass.

Citește și:

Iar petrecerile pe plaja nu sunt destinate numai licenilor sau studentilor, numai vamaiotilor sau nebunilor de la Liberty Parade, ci tuturor...

=> PETRECERI EXCLUSIVISTE

Petrecerea lui Elton John din Berkshire si White Beach Party-ul lui Diddy

Poate nu stiati, insa e deja o traditie ca Sir Elton John si partenerul sau David Furnish sa organizeze anual o petrecere pe plaja in luxoasa lor resedinta din Berkshire. Si vedete internationale platesc peste 5000 USD pentru un loc la aceasta petrecere pe plaja exclusivista.

O alta petrecere pe plaja extrem de exclusivista este cea organizata de celebrul (P) Diddy, pe proprietatea sa din East Hampton in prima Luni din Septembrie. Practic, americanii sarbatoresc atat traditional, cat si oficial Ziua Muncii (Labour Day) in prima Luni din Septembrie. Initiata ca o zi libera pentru ce muncesc, astazi sarbatoarea simbolizeaza practic sfarsitul verii si este un prilej de a te bucura de o zi libera in plus, de un week-end prelungit la final de vara. Este practic un fel de 1 Mai de-al nostru, insa noi ne bucuram si sarbatorim Ziua Muncii la inceput de vara, pe cand ei asteapta pana la final. Diddy, da in fiecare an o "white beach party" exclusivista pe proprietatea sa, ca o celebrare si in acelasi timp o incheiere a sezonului in care albul este culoarea cea mai "hot and trendy.

Citește și:

Cum insa sunt slabe sanse sa ajungem anul acesta la una dintre aceste doua evenimente, iata care ar fi petrecerile pe plaja de care si in care va puteti bucura anul acesta:

=> PETRECERILE FOOL MOON

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.