Setari Cookie-uri

Cele mai hot petreceri pe plaja din aceasta vara

A venit vara si, chiar daca stai in biroul tau unde aerul conditonat face legea... talpile tale incep sa cerseasca nisipul de sub ele...

Pentru cei interesati, iata si siteul official al Puro Beach.

=> PETRECERILE din CLUB 55

Saint Tropez, Coasta de Azur, Franta

Club 55 este cu siguranta cel mai sofisticat si exclusivist Club din St Tropez. Preturile de aici sunt cu siguranta exagerate, in vreme ce nici preturile din Saint Tropez nu sunt tocmai mici. Un sejur de 7 nopti la un hotel de 4 stele cu biletul de avion trece bine de 1000 de euro in timpul verii. Chiar daca iti permiti o astfel de vacanta pr Coasta de Azur, poti fi surprins ca, in Club 55, la cativa km de oras, in Ramatuelle mai exact, preturile sunt exagerate. Vei intelege de ce cand vei descoperi ca oaspetii sosesc in Club cu yahtul personal, cu elicopterul sau..mai modest, cu Bentleyul. Club 55 este un fel local frecventat vara de nababi si de celebritati. Sa nu te miri daca iti vei intretaia privirile cu Bono de la U2 sau chiar cu Bill Clinton. Clubul si-a castigat renumele incepand cu anii `50, cand, in 1955, in timp ce filma "Si Dumnezeu a creat femeia", Brigitte Bardot si sotul sau Roger Vadim au descoperit locatia si cu acceptul proprietarilor de atunci au transformat-o intr-un restaurant cu circuit inchis pe baza de invitatie. Astazi, Club 55 este locatia perfecta pentru petreceri pe malul marii, intre un pranz perfect dupa o noapte nebuna, ce se transforma intr-o cina si o petrecere exclusivista.

Citește și:

Pentru oferte speciale in St TROPEZ in vara 2009, click aici.

=> PETRECERILE din IBIZA

Las Salinas Beach, Benisaras Beach, Playa d`en Bossa , Ibiza, Spania

Ibiza este deja celebra ca insula a petrecerilor. Aici oamenii se distreaza, canta, danseaza, se bucura de viata si stralucesc zi si noapte... Pe intreg tarmul Ibizei au loc petreceri pe plaja, mai mult sau mai putin spontane, mai mult sau mai putin promovate... Nu e deci de mirare ca unele din cele mai tari petreceri pe plaja se desfasoara aici, pe Insula Alba.

La 3 km de Ibiza Town se gaseste Playa d`en Bossa, cea mai lunga plaja de pe insula, plina de baruri, cafenele si terase. De aici se vede superb Dalt Vila - Orasul vechi. Si aici se afla celebrul Bora Bora bar unde se asculta house toata ziua. Chiar langa Bora Bora si Space, pe plaja se afla Playa d`en Bossa Club.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.