Setari Cookie-uri

Germanwings zboara spre Art Cologne

Dupa cum v-ati obisnuit, Germanwings va duce spre destinatii care gazduiesc evenimente cu traditie, iar in aprilie este randul aeroportului din Koln sa fie puntea pentru atractia principala a iubitorilor de arta.

De fapt, orasul capata o tenta de sarbatoare inca de pe 12 aprilie, cand este programat vernisajul, intre orele 17.00 si 21.00. Pe toata durata celui mai vechi targ international de arta, pasionatii vor putea descoperi tendinte artistice indraznete in cadrul celor trei sectiuni: Open Space, New Contemporaries and New Positions.

Sectiunea New Contemporaries este sustinuta de Maurice Lacroix, motiv pentru care o echipa de jurati internationali va decide care este standul cu cea mai buna prezentare, pentru a i se decerna Premiul de Arta Maurice Lacroix.

Si in cadrul sectiunii New Positions, aflata la cea de-a treizecea aniversare in cadrul targului, exista un premiu pus in joc: Premiul de Arta Audi, destinat celui mai bun tanar artist.

Sectiunea Open Space, mai nou introdusa in cadrul festivalului, aflata anul acesta la cea de-a saptea editie, ofera posibilitatea prezentarii operelor de arta intr-o maniera mai libera si mai nonconformista, incurajand dezbaterea artistica.

Biletele pot fi cumparate inclusiv online
, pretul pentru o zi fiind de 20 de euro, respectiv 17 euro la achizitionarea pana la data de 12 aprilie.

Koln este al patrulea oras ca marime din Germania, dupa Berlin, Hamburg si Munchen, reprezentand, in acelasi timp, o zona metropolitana importanta din Europa. Orasul dateaza din 38 i.Ch. si este renumit pentru stilul arhitectural grandios. Traversat de fluviul Rin, Koln este recunoscut pentru cele peste 250 de edificii religioase, dintre care merita mentionata cea mai mare si impresionanta catedrala gotica din lume – Domul din Koln, un monument cu valoare artistica deosebita.

Compania low cost Germanwings opereaza zboruri catre Koln cu plecarea din Bucuresti, de trei ori pe saptamana. Stuttgart si Berlin sunt celelalte doua destinatii ale operatorului german.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.