Setari Cookie-uri

Fenomenul White Sensation in 2011

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam.

"Be Part Of The Night - Dress in White"

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam.

Primul eveniment de acest tip a avut loc in 2000 in Amsterdam Arena - stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax Amsterdam. Vreme de 5 ani, pana in 2005 evenimentul a avut loc numai in Amsterdam, insa din 2005 petrecerea se tine sub licenta in mai multe tari printre care enumeram Germania, Austria, Ungaria, Sanemarca, Spania, Portugalia, Chile, Lituania si nu numai.

In primele doua editii, din 2000 si 2001, evenimentul se numea simplu: Sensation. Apoi a fost impartit in doua evenimente diferite: Sensation White si Sensation Black. Bineinteles ca participantii se imbraca in alb si in negru pentru fiecare dintre aceste mega-petreceri, insa principala diferenta dintre acestea o reprezinta stilul de muzica abordat de DJ-ii prezenti. Sensation Black se bazeaza pe o muzica mai intunecata, hardstyle si hardcore, in vreme ce la Sensation White se mixeaza mai ales muzica house si trance. In fiecare an se editeaza un dublu CD/DVD (Black and White), fiecare dintre cele doua evenimente avand cate un Imn de culori diferite...

Se pare ca organizatorii intentioneaza sa redenumeasca evenimentele pentru a le separa mai clar: astfel, Sensation White devine simplu Sensation si Sensation Black devine, simplu, BLACK.

Daca in prima editie, Sensation a adunat doar 20.000 de participanti adunati numai intr-o sectiune a Amsterdam Arena, urmatoarele editii au atras in medie cate 40.000 de participanti si au mutat scena in care mixeaza cei mai celebri DJ din lume in mijlocul arenei. Din 2001 Sensation White are un dresscode incetatenit: fiecare participant se imbraca complet in alb. Daca pentru White Sensation e important sa iti cumperi sau rezervi biletele in avans, pentru Sensation Black mai poti spera sa gasesti bilete si cu cateva zile inainte de eveniment.

SENSATION WHITE este cel mai mare eveniment dance din lume, devenind in ultimii 10 ani showul care atrage cel mai mare numar de DJ si de spectatori.

Ca sa participi
trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai un bilet si o tinuta vestimentara cu mult alb. Chiar daca ai bilet valid si nu esti major sau nu esti imbracat in alb, sunt sanse foarte mari sa ramai pe dinafara fara a putea spera sa primesti banii inapoi. Alaturi de 40.000 de petrecareti showul e nebun. La fel sunt si cozile pentru apa, sucuri sau snackuri. Organizarea este insa excelenta: exista peste 50 de puncte de vanzare insa la fiecare dintre acestea ar fi matematic repartizati aproape 1000 de oameni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.