Setari Cookie-uri

Germanwings sarbatoreste pasagerul cu numarul 50.000.000

50.000.000 este numarul de pasageri inregistrati de compania low-cost in opt ani si jumatate de activitate. Germanwings a sarbatorit acest eveniment prin intampinarea pasagerei Stefanie Gora pe aeroportul Koln/Bonn.

Dupa 8 ani in care a inregistrat o crestere constanta, compania opereaza acum pe cele 5 aeroporturi: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schonefeld, Hanovra si Dortmund, ajungand in peste 75 de destinatii cu ajutorul unei flote ce cuprinde 30 de avioane moderne, modelul A319.

Pasagerul cu numarul 50.000.000 marcheaza o zi speciala pentru Germanwings: astfel, ca prima companie aeriana low-cost din Germania, Germanwings a demonstrat ca oricine poate calatori cu avionul, bucurandu-se de preturi mici si un standard inalt al calitatii.

Compania se bucura de un renume puternic, ce a impus standarde in multe aspecte, creand peste 1300 de locuri de munca.

50 de milioane de pasageri reprezinta pentru noi un moment in care putem privi inapoi cu mandrie”, declara Thomas Winkelmann, purtator de cuvant Germanwings. “Dorim sa profitam de aceasta ocazie pentru a multumi intregii echipe Germanwings si tuturor celor care sunt implicati in acest produs. Am reusit impreuna in acesti opt ani sa construim un produs valoros, de care se pot bucura miioane de pasageri. Promisiunea noastra pentru viitor este ca ne vom dezvolta in continuare, iar oferta noastra va deveni din ce in ce mai atractiva, pentru a intampina toate dorintele pasagerilor nostri si a propune noi rute atractive.”

Aceasta sarbatoare dovedeste din nou ca Germanwings si aeroportul Koln/Bonn alcatuiesc o echipa de succes. Thomas Winkelmann: „Parteneriatul nostru reprezinta cea mai buna dovada ca impreuna putem reusi mult mai multe.”

Stefanie Gora, pasagera cu numarul 50.000.000, a primit cadou 50 de vouchere de zbor in valoare de 100 de euro fiecare, de care se poate bucura timp de un an pe toate rutele Germanwings.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.