Setari Cookie-uri

Orasul Stuttgart celebreaza vinul

Stuttgart Wine Village invita iubitorii de vin sa reancoreze traditia

Stuttgart Wine Village atrage inca din 1974 milioane de vizitatori si este recunoscut pentru decoratiunile specifice folclorului Swabian si pentru bucataria diversificata. Cei care s-au acomodat deja cu amploarea si frumusetea festivalului sunt numiti “Viertelesschlotzer”.

Vizitatorii au posibilitatea de a gusta dintr-o gama diversificata de vinuri, alegerea fiind cu atat mai grea. Fie ca este vorba despre Trollinger, Riesling, Kerner sau Lemberger, toti cei prezenti se pot bucura pe durata festivalului. In cele 12 zile, peste 250 de tipuri de vin Wuertemberg vor face obiectul distractiei trecatorilor din Stuttgart, care se pot aseza intr-unul din cele 120 de colturi ale vinului, special decorate in spiritul Swabian.

Pentru cei care doresc sa ia parte la Festivalul Vinului de la Stuttgart, compania aeriana low-cost Germanwings ofera zboruri directe catre aceasta destinatie. Compania este recunoscuta drept una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul companiei, www.germanwings.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.