Setari Cookie-uri

Descopera noul Egipt - din 20 august!

Egiptul a fost, ramane si va fi, cea mai la indemana destinatie exotica pentru turistii romani.

Si, pentru cei ce isi doresc sa faca o croaziera pe Nil cu vaporul, avem pregatite mai multe solutii. In timpul calatoriei vei trece pe langa temple antice, care trase de boi, palmieri si vestigii pastrate din vremurile faraonilor.

In anii trecuti, turismul aducea venituri de zeci de miliarde de dolari in Egipt. In 2011 se estimeaza o reducere de 30 - 40 % a veniturilor din turism, insa proprietarii de hoteluri raman increzatori. Marea Rosie, plaja de nisip fin, reciful de corali si vremea fantastica din Egipt au ramas la fel de atractive. E adevarat ca un cunoscator al Hurghadei poate observa ca anul acesta atmosfera in statiune este mai linistita. Numarul mai mic de turisti poate fi insa un avantaj. Tarifele mai mici dar si linistea sau lipsa aglomeratiei sunt doar cateva din motivele pentru a merge in Egipt neaparat anul acesta.

Daca anul acesta hotelierii sunt nevoiti sa functioneze la tarife minime, in 2012, cand turismul isi va reveni si cererea externa va creste semnificativ, ne putem astepta la o crestere a tarifelor comparativ cu acest an.

Si daca nu aveti in plan sa plecati in Vacanta in toamna, daca timpul nu va permite o astfel de vacanta in Septembrie sau Octombrie, va recomandam cu entuziasm primele zboruri catre Egipt din 20 si 27 august 2011.

Ce poate fi mai frumos decat sa fii un deschizator de drumuri? Un explorator al vechiului si noului Egipt?

Aduna-ti prietenii si plecati intr-o aventura egipteana!

Pentru grupurile de prieteni care pleaca impreuna in Egipt, cu unul din zborurile de Sambata din August, am pregatit cateva oferte speciale si promitem surprize interesante, in functie de numarul de camere rezervate.

Atentie, Tarifele prezentate mai jos, pentru plecarile din final de August 2011, au taxa de Aeroport inclusa!

Hoteluri pt un BUGET REDUS:

=> Hoteluri ieftine, fara pretetentii, decente si minimaliste, pentru cei ce vor sa se bucure de Marea Rosie si planuiesc sa stea cat mai putin in Hotel, preferand excursiile si vizitele de descoperire a minunilor Egiptului:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.