Setari Cookie-uri

Incepe toamna pe ritmuri muzicale alaturi de Germanwings si Beethovenfest

Germanwings sustine muzica de calitate si te trimite sa iei parte la o atmosfera de neuitat, la renumitul festival de muzica Beethovenfest, care va avea loc in aceasta toamna la Bonn, orasul natal al lui Beethoven.

In perioada 9 octombrie – 9 noiembrie 2011 traieste armonia sunetelor la fiecare pas, alaturi de orchestre de top international, solisti de renume, mari ansambluri de muzica, precum si tineri talentati.

Beethovenfest contribuie la dezvoltarea repertoriului muzical al secolului 21, iar tematica din fiecare an ofera publicului o interpretare artistica moderna a muzicii lui Beethoven.

Festivalul Beethovenfest este renumit pentru inovativitatea sa, prin faptul ca artistii participanti aduc in contemporaneitate muzica lui Beethoven, asigurand o continuitate uverturilor compozitorului, printr-o adaptare moderna.

Traditia festivalului dateaza din anul 1845, cand in Munsterplatz a avut loc un spectacol de muzica care a tinut trei zile si a fost dedicat lui Beethoven odata cu aniversarea a 75 de ani de la nasterea compozitorului.




Participa si tu alaturi de Germanwings la un festival inedit, avand astfel ocazia de a consolida traditia Beethovenfest si de a asculta ariile muzicale ale renumitului compozitor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.