Gusta arta contemporana la Berlin

Gusta arta contemporana la Berlin

In perioada 7 - 11 septembrie, compania Germanwings organizeaza curse aeriene spre Berlin, sustinand renumitul festival de arta contemporana ABC, unde fanii se pot bucura de o expozitie unica de pictura.

In perioada 7 - 11 septembrie, compania Germanwings organizeaza curse aeriene spre Berlin, sustinand renumitul festival de arta contemporana ABC, unde fanii se pot bucura de o expozitie unica de pictura. Editia din acest an a festivalului ABC va avea loc la Berlin, unul din cele mai importante centre artistice la nivel international.

Festivalul de arta contemporana ABC
a fost fondat in urma cu patru ani, avand un format unic, impletind armonios spectacolul cu expozitia oferita de galeriile berlineze. Initiatorii acestui festival, un grup de galerii din Berlin au impus evenimentul pe harta internationala.

Tema editiei din acest an a festivalului de arta contemporana ABC se numeste „Despre pictura” si va avea 127 de artisti, reprezentand peste 119 galerii internationale. Conceput ca un spectacol de pictura contemporana, in cadrul expozitiei vor fi prezente lucrari pe hartie, video, fotografie si sculptura, reunind astfel paleta larga a artei festivalului.

Germanwings te duce in lumea spectaculoasa a artei contemporane, editie care in acest an se reintoarce in Station – Berlin, o fosta statie de tren din Gleisdreieck, unde a avut loc expozitia inaugurala a ABC in urma cu patru ani.

Compania low-cost ofera posibilitatea vizitatorilor festivalului de a se afla intr-un centru unic al artei, orasul Berlin consolidandu-si de-a lungul timpului pozitia de important centru al culturii, fapt care atrage turisti din toata lumea, prin unicitatea in care se intrepatrund freamatul orasului cu productia artei.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri