Setari Cookie-uri

Germanwings, in ritmuri de jazz la Berlin

Germanwings te trimite la editia din 2011 a festivalului, care are loc in Berlin, in perioada 2-6 noiembrie.

In cadrul editiei din acest an atentia festivalului este indreptata spre muzica jazz din Polonia, ca parte din spectacolul „Side by Side. Polonia si Germania – 1.000 de ani de arta si istorie.” Cunoscutii interpreti Leszek Mozdzer, Adam Pieronczyk, trupa Oles Brothers si iconicul Tomasz Stanko platesc tribut mostenirii pianistului si compozitorului Krzysztof Komeda, compozitorul “de casa” al lui Roman Polanski, de asemenea sursa de inspiratie pentru scena jazz-ului polonez.

Pe langa artisti polonezi, vor fi prezenti la festival muzicieni importanti din diferite tari, precum Franta, Grecia, America si Scandinavia, care vor delecta atmosfera participantilor la evenimentul muzical.

Festivalul de Jazz din Berlin este unul din cele mai prestigioase evenimente de muzica din Europa, prima editie a acestuia avand loc in 1964. JazzFest va oferi si in acest an momente unice, in care iubitorii de jazz ii vor asculta pe artistii preferati, dar vor avea si bucuria descoperirii a noi talente in lumea jazz-ului.

Zboara alaturi de Germanwings la Festivalul de Jazz din Berlin, unde nume sonore ale artistilor de jazz din intreaga lume vor anima atmosfera, in cadrul unui program cu adevarat seducator.

Linia aeriana Germanwings opereaza zboruri la preturi ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low-cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbus A319.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.