Setari Cookie-uri

Compania Germanwings anunta o noua destinatie: Jerez de la Frontera

Primul zbor catre noua destinatie a companiei low-cost va avea loc in data de 25 martie 2012.

Orasul Jerez de la Frontera se afla in regiunea spaniola Andalucia, pe celebra Costa de la Luz. Metropola cu 200.000 de locuitori a fost in trecut o regiune disputata intre mauri si crestini. In 1248, Jerez a intrat in proprietatea Castiliei, iar orasul a devenit cunoscut sub denumirea de Sherry, care in spaniola inseamna vin (Jerez).

Pe parcursul anilor ‘80 si ‘90 s-au desfasurat curse de Formula 1 in cadrul circuitului Jerez Formula 1. Astazi pista reprezinta un loc de teste, indragit de catre producatorii de masini. Tot aici se desfasoara si marele premiu al Spaniei la motociclism, ce aduna in fiecare an peste 200.000 de vizitatori. Iubitorii de animale vor gasi aici Scoala Regala de Echitatie. Aeroportul Jerez de la Frontera se afla la aproximativ 25 de minute de mers cu masina de centrul orasului.

Linia aeriana low-cost, Germanwings, opereaza zboruri la preturi ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low-cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbus A319.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.