Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

In perioada 18 - 22 aprilie, in Köln se desfasoara vestitul targ international Art Cologne, eveniment cu traditie care a ajuns anul acesta la cea de-a 46-a editie. Toti iubitorii de arta sunt asteptati in orasul de pe malul Rhinului sa admire, dar si sa achizitioneze lucrari de arta moderna, arta postbelica si arta contemporana.

Art Cologne

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Sarbatoarea incepe cu un spectaculos vernisaj pe 17 aprilie, incepand cu ora 17.00. Galeriile internationale participante la Art Cologne, editia numarul 46, vor acoperi intregul spectru artistic dintre secolele 20 si 21.

Lucrarile participante sunt selectate in cel mai mic detaliu si ofera o fascinanta calatorie in trecut. Valoroasele opere de avangarda renasc sub ochii vizitatorilor, vernisajul fiind modalitatea perfecta prin care starile emotionale puternice ies la suprafata.

Germanwings te duce intr-un univers minunat al artei si iti ofera ocazia sa vizitezi un oras fascinant, cu o istorie bogata. Orasul este o metropola culturala cu deosebite muzee, galerii de arta, teatre, opera și sali de concerte.

Germanwings opereaza zboruri la preturi ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: