Setari Cookie-uri

8 vacante cadou de 8 martie

De 8 Martie, cea mai importanta femeie din viata noastra merita un cadou pe masura. Ce poate fi mai frumos decat o vacanta speciala la fel ca si ea?!

Servicii Incluse:
- 7 nopti cazare cu mese conform hotel
- transport charter TAROM Otopeni / Sharm El Sheikh / Otopeni
- transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
- asistenta turistica
- taxe de aeroport
- asigurare medicala + storno (valabila indiferent de varsta)

Preturile nu includ:
- taxa de viza: 15 eur/persoana (inclusiv infantul 0-1,99 ani achita aceasta taxa)
- excursii optionale si intrarile la obiective
- cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului.
- supliment Business Class 100 Eur/pers (include strict prealocare loc si catering business)

Pentru a accesa oferta, click aici.

Si fetelor, nu e nevoie neparat sa asteptam sa primim cadouri de la barbati! De ce sa asteptam sa iesim cu baietii si sa nu ne bucuram de un week-end special, doar intre fete. Ganditi-va: o iesire separata de baieti este chiar binevenita si sanatoasa in orice relatie. Ce ar fi sa lasam baietii cateva zile sa se bucure de activitatile lor specific masculine, de la sport (fie practicat, fie doar urmarit la televizor), la admirat fete frumoase (caci, sa nu fim geloase degeaba, ce e frumos si lui Dumnezeu ii place) sau la admirat sticle sau halbe de bere goale (sticlismul, coniac-canoe si halbere sunt sporturi cu adevarat masculine, nu-i asa?)... in timp ce impreuna cu cele mai bune prietene ne-am rasfata bucurandu-ne de cele mai grozave mese, de cele mai incredibile tratamente spa si de cele mai frumoase si relaxante activitati?!

Asadar, fie ca plecam din oras, fie ca mergem la piscina in Bucuresti sau ca ne adunam ca fetele la o petrecere in pijama, ar fi bine sa nu uitam ca timpul petrecut intre noi fetele, rasfatandu-ne si indeplinindu-ne noi insene dorintele, departe de rutina cotidiana si chiar departe de jumatatea noastra si de "baieti" in general(mai putin stripperi din cluburi care au program special in aceasta perioada)... ar putea sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le-ati luat in ultimul timp. Si cu siguranta baietilor nu le-ar displacea sa le propunem sa se distreze singuri cateva zile... Iar daca nu se vor descurca prin casa fara noi, cu atat mai mult ne vor aprecia cand ne vom intoarce la ei.

Si atunci vor intelege mai bine cat de mult inseamna Femeia in viata lor:

“Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.” – Napoleon Bonaparte

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.