Setari Cookie-uri

Un vis de iarna fierbinte

Visati plaje cu nisip alb, presarat parca dintr-o poveste? Atat de fin incat toate clepsidrele lumii au fost parca umplute de aici? O insula picata dintr-un film salbatic in mijlocul unor ape calde, limpezi si azurii? Cateva casute presarate pe apa si poduri inguste de lemn care fac legatura cu tarmul? Sau poate un hotel luxos cu podea de sticla? Un Revelion fierbinte in Mauritius va va schimba perceptia asupra conceptului de vacanta. Garantat.

O destinatie scumpa

O vacanta in Mauritius nu este cu siguranta o escapada ieftina. Sub 1000 de euro nu poate fi vorba iar preturile cresc pana la 3000, 3500 pentru sapte zile in functie de numarul de stele si perioada.
Daca intr-o vila particulara locul in camera va va costa in jur de 900 de euro pe noapte, intr-un hotel de patru stele veti plati in jur de 170 de euro de persoana pe noapte. Mai multe detalii aici.


Sfaturi si sugestii

Clima calda si temperaturile in general ridicate recomanda vizitarea acestei insule pe toata perioada anului. Sezonul de vara este cuprins intre noiembrie - aprilie cu temperaturi cuprinse intre 25-33ºC, iar cel de iarna include perioada iulie-septembrie cu temperaturi cuprinse intre 24-25ºC. Nu uitati lotiunile de protectie cand mergeti la plaja, precum si ochelarii de soare. Viza turistica se va obtine de pe aeroport.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.