Setari Cookie-uri

Ghidul celor mai romantice escapade pe apa

Planuirea unei vacante romantice nu este un lucru usor. Iar daca decizia finala este in favoarea unei croaziere, lucrurile devin un pic mai complicate. In ciuda acestui mic dezavantaj legat strict de alegerea variantei perfecte, o croaziera reprezinta superlativul vacantelor de orice fel. Escapadele pe ape, de cele mai multe ori exclusiviste, scumpe, dar incredibil de fascinante, atrag din ce in ce mai multi turisti, in fiecare an.


Flori, caviar, nunta pe ape si programe speciale


Exista doua posibilitati prin care iti poti achizitiona o croaziera. Fie direct de la organziator, de la linia respectiva, fie prin intermediul unei agentii de turism. Daca optezi pentru ultima varianta vei plati putin mai mult dar in planuirea efectiva a sejurului agentul te va scuti de multe batai de cap. Chiar si asa insa, daca tintesti catre perfectiune, cel mai bine ar fi sa iti stabilesti un buget si sa cauti cat mai multe oferte urmand sa realizezi o analiza comparativa. Pe piata exista o multime de tentatii. Exista vase pe puntea carora se pot organiza nunti oficiate chiar de capitanul navei iar pachetele speciale pentru indragostiti au intrat deja in rutina.
Aceste pachete speciale includ dormitoare largi, paturi generoase, surprize, programe speciale si decoratiuni specifice. Iata mai jos cateva dintre liniile de croaziera care ofera tot confortul cuplurilor de indragostiti:

Carnival

Linia de croaziera Carnival opereaza pe foarte multe destinatii din intreaga lume si are pachete atat pentru familii cat si pentru cuplurile de indragostiti. In functie de sezon, vas si buget, cei de la Carnival pot oficia nunti fie pe puntea unui vas special fie intr-o sala de ceremonii plutitoare. Bautura, decoratiunile florale, mesele cu specific “matrimonial” sunt si ele incluse in oferta.

Celebrity

Navele care apartin acestei companii: Century, Infinity, Horizon, Summit si Millennium sunt specializate in organizarea croazierelor “de miere”. Principalele destinatii pentru care opereaza aceste vase sunt Barbados, Insulele Cayman, Pacificul de Sud si Canada. Chiar daca pe puntea acestor vase nu se pot organiza nunti totusi exista o larga varietate de servicii care sunt adresate strict cuplurilor de indragostiti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.