Setari Cookie-uri

Cei mai buni operatori aerieni first class

Singurul serviciu pe care companiile aeriene nu il pun astazi la dispozitie clientilor first class sunt poate harpele din aur. Orice alt accesoriu de lux este, in prezent, oferit cu \'generozitate\' de operatorii aerieni: de la cele mai fine sortimente de sampanie pana la produse de toaleta Bulgari sau Ferragamo, meniu extrem de bogat si diversificat, si chiar insotitori speciali pentru fiecare pasager in parte inca de la intrarea in aeroport.

Lufthansa este cunoscuta pentru serviciile pe care le ofera la sol. Inca de la sosirea in aeroport fiecare pasager este intampinat de un insotitor desemnat de companie care se ocupa de imbarcare. In timpul pregatirilor pentru imbarcare, pasagerii care calatoresc la clasa intai sunt transportati la aeronava cu ajutorul unui autovehicul Mercedes. Pasagerii first class sunt condusi intr-un spatiu de relaxare, unde pot comanda prepararea, pe loc, a felului de mancare preferat.

Korean Air
Korean Air si-a facut debutul in oferirea de servicii first class in urma cu un an, reusind sa intre in top 10 datorita gradului ridicat de confort pe care il ofera pasagerilor sai, dar mai ales multiplelor feluri de mancare traditionale puse la dispozitia pasagerilor care calatoresc la clasa intai.

Qantas Airways
In aeroproturile din Sydney si Melbourne, Qantas Airways pune la dispozitia pasagerilor sai first class spatii de recreere care au in dotare un restaurant, un centru de business, dar si un spa.
Scaunele din interiorul aeronavei ating o lungime de aproape 2 m, iar pasagerii pot alege intre 400 de canale tv de divertisment, dar si din 8 feluri de mancare. Articolele de toaleta pentru domni provin de la Akira Isogawa, in timp ce doamnele se pot desfata cu produse de la Collete Dinnigan.

Citește și:

Sursa articol: YourMoney

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.