Setari Cookie-uri

Cele mai scumpe insule private din lume

Te-ai saturat de apartamentul in care stai si ai la dispozitie cateva milioane de investit intr-un spatiu mult mai mare... cum ar fi o insula pe care sa o ai doar pentru tine? Iata ce iti propunem:

Te-ai saturat de apartamentul in care stai si ai la dispozitie cateva milioane de investit intr-un spatiu mult mai mare... cum ar fi o insula pe care sa o ai doar pentru tine? Iata ce iti propunem:

Una dintre cele mai scumpe insule private din lume se numeste Isla de sa Ferradura si se afla la cativa kilometri de Ibiza, Spania. Pretul de catalog al acestei insule se ridica undeva la 39.700.000 de euro, iar daca vrei sa o inchiriezi pentru o saptamana, vei scoate din buzunar cam 230,000 de euro. Insula este atat de scumpa pentru ca administratorii acesteia sustin ca aici te poti bucura de soare pentru plaja cam 300 de zile pe an, iar privelistea de care ai parte oriunde te-ai plimba pe insula este absolut incantatoare.

Cabbage Cay (Bahamas) este o alta insula privata care probabil ar umple cele mai frumoase visuri ale oricarui potential cumparator. Insula are o suprafata de aproximativ 35 de acri si un pret de "doar" 25 de milioane de euro. Aceasta fasie de pamant include si un drum asfaltat care face legatura intre cel mai nordic si cel mai sudic punct al ei. De asemenea, este acoperita cu verdeata apropae in totalitate, dar are si trei plaje cu nisip fin, preferat de broastele testoase, care zabovesc aici frecvent.

Citește și:

Cerralvo Island din Mexic ar fi fara indoiala locul ideal pentru o vacanta exotica de neuitat. Pretul de catalog al acestei insule se ridica la 35 de milioane de euro. Tarmul Mexicului formeaza o panorama superba, dar pentru cei care au nevoie de intimitate, administratorii insulei garanteaza ca nimeni nu ii va deranja. Insula este populara si pentru sesiunile de pescuit pe care le poti face aici, astfel ca pentru pescarii cu pretentii reprezinta destinatia perfecta.

Dark Island se afla in Canada, dar pe raul St. Lawrence care desparte statul Ontario de orasul New York. Pretul insulei nu este public, dar poate fi aflat la cerere. Insula este in mare parte dominata de castelul Singer Castle, atractia principala a zonei. Constructia a fost terminata in anul 1905 si contine pasaje subterane si diverse intrari secrete.

Revenind in Bahamas va prezentam inca o insula pe care sederea este foarte scumpa. O zi pe Musha Cay iti poate scoate din buzunar si 32,250 de euro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.