Setari Cookie-uri

Bora Bora - misterele unei insule celebre

Bijuteria Pacificului, asa cum pe drept este supranumita aceasta insula din inima Polineziei Franceze, poate avea conform geologilor, un viitor la fel de sumbru ca cel al Venetiei. Bora Bora, considerata un fel de Mecca a turistilor de pretudindeni, a cucerit mapamondul datorita inelului de corali care inconjoara cele cateva insule vulcanice ale micului arhipeleag dar si gratie lagunei sale albastre si plajelor de un alb fermecator.

Preturi si oferte

La un renumit hotel de cinci stele (Le Meridien) din Bora Bora, cazarea in Lagoon Bungalow va va costa (in casute duble) 256 de euro de persoana. Le Meridien Bora Bora este unul dintre cele mai originale hoteluri ale insulei, in partea de sud a Motu Piti Aau, apartinand unei proprietati de 10 km lungime ce se intinde de-a lungul recifurilor de corali. Se afla la 20 de minute de aeroport (transfer cu barca privata). Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Atentie insa, drumul cu avionul din Romania pana in Bora Bora dureaza in jur de 24 de ore si costa aproximativ 2.000 de euro.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.