Setari Cookie-uri

Croaziere de Lux la Tarife de Criza

Criza prin care trecem nu are numai aspecte negative. Si tocmai fiindca avem nevoie de putina odihna si relaxare intr-o astfel de perioada stressanta, iata ca ceea ce altadata ni se parea un vis indepartat sau un lux la care nu avem acces, poate devein astazi realitate.

Criza prin care trecem nu are numai aspecte negative. Si tocmai fiindca avem nevoie de putina odihna si relaxare intr-o astfel de perioada stressanta, iata ca ceea ce altadata ni se parea un vis indepartat sau un lux la care nu avem acces, poate devein astazi realitate.

Croazierele de Lux sunt astazi mai la indemana ca oricand. Pentru o coroaziera de 5 stele pe Mediterana platim mai putin decat pentru o vacanta la 5 stele in Turcia.

Cum e posibil? Iata o selectie de 4 oferte senzationale pe bordul celor mai spectaculoase nave de Croaziera din Mediterana, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Fantasia si ultimul vas lansat la apa din lantul MSC - MSC Magnifica.

MSC Cruises a devenit linia de croaziere cu cea mai rapida crestere din lume si expansiunea ei a fost confirmata si dovedita de lansarea MSC Magnifica. Ca si surorile ei MSC Musica, MSC Orchestra sau MSC Poesia, noua MSC Magnifica imbina confortul superior cu designul uimitor si technologia avansata, scotand in evidenta caracteristici originale precum acoperisul retractabil Magrodome. Din momentul in care v-ati imbarcat la bordul unei nave apartinand MSC Cruises, intrati intr-o lume unica de confort, relaxare si aventuri.

In plus pe langa personalul prietenos, multilingv, care va sta la dispozitie, fiecare nava a MSC Cruises are acum un concierge special a carui misiune este de a se asigura ca sunteti primiti cu cea mai mare caldura si ca beneficiati de cele mai bune conditii in croaziera dumneavoastra.

Experienta unei croaziere de
6 stele doar cu MSC!

Vacantele petrecute alaturi de MSC Cruises sunt o experienta de neuitat pentru toti pasagerii. Iar daca sunteti in cautarea confortului dus la extrem si a serviciilor personalizate, a fost creat pentru dumneavoastra MSC Yacht Club, zona VIP care defineste si delimiteaza un nou standard pentru croazierele de lux. Rezervarile in Zona exclusivista YACHT CLUB va ofere acces privat la diferite zone de pe nava, care va ofera o gama de facilitati pentru a va indeplini orice dorinta, in timp ce in toate cele 99 de apartamente spatioase puteti beneficia de serviciile unui majordom profesionist.

Pentru vacanta vietii voastre, MSC Yacht Club, va ofera tot ce e mai bun posibil, rasfatandu-va asa cum meritati si visati.

Servicii exclusiviste :
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.