Cele mai frumoase haciendas din Mexic

Cele mai frumoase haciendas din Mexic
Kudika
13 Aprilie 2009

Cunoscute in intreaga lume sub denumirea de "haciendas", conacele marete din Mexic aduc inca aminte prin fiecare detaliu arhitectural sau de decor de caselele vechilor nobili veniti pe aceste taramuri din Spania, cu sute de ani in urma.Forbestraveler ne prezinta cele mai interesante constructii care dateaza din acea vreme, dar care au fost reamenajate, devenind veritabile hoteluri de lux de tip boutique.

Hacienda Petac, Yucatan

Veche asezare a Imperiului Maias si apoi, pe rand, ferma de animale si plantatie de agave, terenul pe care se afla astazi Hacienda Petac a fost parca destinat schimbarilor.

Actualii sai proprietary, Chuck si Dev Stern, au indragit din prima clipa locul si au decis sa transforme aceasta resedinta intr-o vila de vacanta. In urma restaurarii, aceasta superba “hacienda” si-a pastrat caracteristicile arhitecturale specifice secolului al XVIII-lea.

Vila cu cinci dormitoare, pardoseala pictata manual si piese de mobilier ce dateaza de sute de ani este una dintre cele mai intime din Mexic, o adevarata experienta a luxului, departe de aglomeratie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri