Germanwings si Kosova Airlines isi dezvolta oferta zborurilor

Germanwings si Kosova Airlines isi dezvolta oferta zborurilor

Germanwings isi dezvolta cooperarea cu linia Kosova Airlines. Astfel, compania low-cost zboara incepand din 1 noiembrie 2011 in cooperare cu Kosova Airlines, de 14 ori pe saptamana, din diferite orase germane catre Pristina.

Germanwings isi dezvolta cooperarea cu linia Kosova Airlines. Astfel, compania low-cost zboara incepand din 1 noiembrie 2011 in cooperare cu Kosova Airlines, de 14 ori pe saptamana, din diferite orase germane catre Pristina. Prin aceasta colaborare, compania aeriana low-cost isi mareste volumul pasagerilor transportati la 20.000 pe an.

Pentru aceasta colaborare, partenerii au dezvoltat noi rute impreuna. Astfel, Germanwings va zbura incepand cu noul program de iarna, de trei ori pe saptamana, din Stuttgart, Düsseldorf si München, iar o data pe saptamana din orasele Hamburg, Köln/Bonn, Frankfurt, Berlin-Schönefeld si Hanovra catre Pristina.

Cele doua companii se bucura de un parteneriat de succes din 2006 – Germanwings avand rutele Pristina, Stuttgart, Berlin/Schönefeld si Hanovra.

Rezervarile pentru noile zboruri din planul de iarna 2011/2012 se pot face pe websiteul www.germanwings.com incepand din 29 iunie 2011.

Vizionare placutaKudika
1 Iulie 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri