Setari Cookie-uri

Dubai - Shopping, lux si plaja in Orientul Mijlociu

Iarna aceasta puteti merge la shopping sau la mare in Dubai, profitand de cursa directa TAROM, cu plecari in fiecare marti (inclusiv de Craciun si Revelion!). Iar pentru Anul Nou, v-am pregatit si o oferta speciala, Pachet charter cu Air Bucharest, pentru Revelion 2012 in Dubai!

Dubaiul atrage prin minunile sale arhitectonice si prin luxul sau! Mergem in Dubai pentru soare, chiar si iarna, pentru plajele cu nisipuri aurii cu intrarea lina in mare, pentru cerul mereu senin, pentru multitudinea de facilitati pentru copii si adulti si, nu in ultimul rand, pentru… varietatea de produse din magazine. Iarna aceasta puteti merge la shopping sau la mare in Dubai, profitand de cursa directa TAROM, cu plecari in fiecare marti (inclusiv de Craciun si Revelion!). Iar pentru Anul Nou, v-am pregatit si o oferta speciala, Pachet charter cu Air Bucharest, pentru Revelion 2012 in Dubai!

Lipsa taxelor face din Dubai o zona atractiva pentru emigrantii din toata Europa si Asia. Practic, din cele 2 milioane de locuitori, oficialii estimeaza ca numai 100.000 sunt nativi. Si asta spune multe. Se spune chiar ca nativii nu sunt nevoiti sa munceasca ca angajati pentru a face rost de bani...

Pentru rezidenti si vizitatori, orasul este o combinatie superba de plaje cu apa cristalina si comert la scala mondiala. Mallurile noi si centrele comerciale, incluzand si Mallul Emiratelor, cel mai mare mall din afara Americii de Nord, sunt locatii ce atrag turistii care vor sa cheltuiasca la Saks Fifth Avenue, Tiffany sau Louis Vuitton.

Istoria Dubaiului modern incepe cu aproximatie in 1830. In acele vremuri membrii tribului Bani Yas, condusi de familia Maktum, au fondat pe peninsula Sindaga din Golful Persic un mic sat de pescari. Pe la sfarsitul anilor 1870 Dubaiul isi castigase deja reputatia de cel mai mare centru comercial al peninsulei Arabe.

In 1966, a fost descoperit petrolul in Emirate si astfel s-a implementat o infrastructura moderna care a si pus bazele orasului Dubai. In ultimii 15 ani, Dubaiul nu mai exporta produse, ci servicii: imobiliare si turism. Peisajul orasului s-a transformat in cativa ani din combinatia arida a desertului cu malului marii intr-un imens santier de constructii, cu macarale care ocupau si inca ocupa orizontul si echipe lucrand non stop la colosalele hoteluri noi si centrele comerciale si rezidentiale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.