Setari Cookie-uri

Planeta Tokyo - III -

Acest oras, mereu aglomerat dar incredibil de viu si acaparant nu este o destinatie de weekend. Pentru a prinde esenta capitalei Japoniei, o vizita lejera fara presiuni si ore fixe, ar fi cea mai potrivita alegere. Tokyo te va incanta cu siguranta prin diversitate, bogatie, alternative si cultura. Viata de noapte este extrem de activa, posibilitatile de divertisment sunt nelimitate iar influentele europene sunt destul de puternice incat sa te face sa te simti ca acasa. Hotelurile si restaurantele ofere cazare si mancare in stil european dar, la fel de bine poti alege sa petreci un sejur 100% asiatic. Mai pe scurt, Tokyo este un oras atat de mare incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi ce fel de experiente vrei sa traiesti.

Preturi de referinta:

Un litru de lapte: 180 de yeni
Un bilet la cinema: 1800 de yeni
Un pachet de tigari: 270 de yeni
O bere intr-un local: 800 de yeni
Un pachet de guma: 110 yeni
Taxi pe o distanta de 2 kilometri: 660 de yeni

Circuite si sejururi

Preturile la hoteluri variaza in functie de locatie si numarul de stele. Astfel o noapte intr-un hotel de trei stele, intr-o camera standard si cum micul dejun inclus va va costa, de persoana, 105 euro. O camera standard intr-un hotel de patru stele ajunge tot la 100 de euro dar daca va cazati 3 peroane in aceeasi camera fiecare va plati 51 de euro. Mai multe detalii aici.

Un bilet de avion dus - intors, pentru un adult te va costa in jur de 600 de euro fara taxele de aeroport. Mai multe detalii aici.

Un circuit in Japonia, cu vizitarea celor mai importante orase si obiective te va costa intre 2000 si 2500 de euro in functie de preferinte. Afla mai multe aici.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.